oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Cutie Mica Cu Traf 139.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Cutie mica cu traf PARADOX; dimensiuni: 25x25x8 cm; traf - 16V; 1 ,2A;20VA

dubi.ro nu vinde produsul "Cutie Mica Cu Traf". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Cutie Mica Cu Traf pe dubi.ro. Poți cumpăra Cutie Mica Cu Traf de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cutie Mica Cu Traf. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cutie Mica Cu Traf şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Cutie Mica Cu Traf !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Cutie Mica Cu Traf pe dubi.ro. Poți cumpăra Cutie Mica Cu Traf de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cutie Mica Cu Traf. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cutie Mica Cu Traf şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 139.00 RON

 

Produse similare

 
 
 

Pd Sp4000+ Cutie Cu Traf + K10+ 2*476+ 

Centrală Paradox SP 4000; 4 intrări de zonă sau 8 cu ATZ, extensibilă la 32 zone; suporta 32 zone radio in conjunctie cu RX1; 2 partiţii (1 partiţie dacă se foloseşte tastatura K636); 1PGM pe placă; 12 PGM in total; sursa de alimentare in comutatie de 1.1


 
 
 

Pd Sp4000+ Cutie Cu Traf+ K35+ 2*476+ 

Centrală Paradox SP 4000; intrări de zonă sau 8 cu ATZ, extensibilă la 32 zone; suporta 32 zone radio in conjunctie cu RX1; 2 partiţii (1 partiţie dacă se foloseşte tastatura K636); 1PGM pe placă; 12 PGM in total; sursa de alimentare in comutatie de 1.1A;


 
 
 

Centrala Pd Sp5500+ Cutie Cu Traf+ K10 

Centrala Paradox SP5500; 5 intrări de zonă sau 10 cu ATZ, extensibila la 32 zone; extensibilă la 16 ieşiri PGM - (2 pe placă); sursă alimentare în comutaţie: 1.1A; Consum iesire Aux: Nominal 600mA - Maxim 700mA (protectie electronica); Include tastatura K