oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120

 
Imagine Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120
 

Astăzi -28.00% (economiseşti 25 RON)

Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120 64.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Detector adresabil crestere temperatura Unipos FD7120. Detector adresabil crestere temperatura Unipos FD7120 este un detector de gradient adresabil de temperatura proiectat pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu, el reactioneaza la o rata sensibila de crestere a temperaturii sau la atingerea unui prag fix de temperatura fixa. Atentie, nu are soclu inclus dar are izolator de bucla. Tensiune alimentare: 15V - 30V CC Curent in modul activ: 310 mA Sensibilitate: conform cu EN 54-5:2000 Raza protejata: cerc cu diametrul de 10 m Inaltimea de instalare: pana la 11 m Grad de protectie carcasa: IP 43 Temp. de operare: -10 la +55 grade C Umiditatea relativa: 95%, la 40 grade C Diametru (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme Antiincendiu. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120 !

Preţuri Sisteme Antiincendiu în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme Antiincendiu. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 64.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector Adresabil De Fum Si Prag Temperatura Unipos Fd7160
 

Detector Adresabil De Fum Si Prag Temperatura Unipos Fd7160 

Detector adresabil de fum si prag de temperatura Unipos FD7160. Detector adresabil de fum si prag de temperatura Unipos FD7160 ,Aeste un detector combinat de incendiu adresabil de fum si prag temperatura care ofera avertizare de incredere raspunde la concentrare fixa de fumsau rata de crestere sau pragul de temperatura sau fix detectata in incinta protejata. Tensiunea de alimentare: 15V-30V CC Terminale...


 
Imagine Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20
 

Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20 

Detector de crestere temperatura wireless UNIPOS VIT20. Detector de crestere temperatura wireless UNIPOS VIT20. Este inclus soclu si bateriile. Detector adresabil crestere temperatura Unipos VIT20 Aeste un detector de gradient wirelessAde temperatura proiectat pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu, el reactioneaza la o rata sensibila de crestere a temperaturii sau la atingerea unui...


 
Imagine Detector De Gaz Adresabil Unipos Fd71cng
 

Detector De Gaz Adresabil Unipos Fd71cng  249.00 RON  (-16.00 %)

Detector de gaz adresabil Unipos FD71CNG. Detector adresabil de gaz metan, compatibil cu seria 7 de la UniPOS. Montare verticala, izolator inclus, conexiune pe 2 fire, indicator optic semnalizare, buton TEST, nu necesita dispozitiv sau setari de adresare, programabil din centrala de alarma. Nu necesita soclu. Compatibil cu standardul EN50194-1. ProducatorA UniPOS AlimentareA 18 a 30 Vcc, externa Prag...