oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector Adresabil Cu Prag Fix De Temperatura Unipos Fd7110

 
Imagine Detector Adresabil Cu Prag Fix De Temperatura Unipos Fd7110
 
Detector Adresabil Cu Prag Fix De Temperatura Unipos Fd7110 89.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Detector adresabil cu prag fix de temperatura Unipos FD7110. Detector adresabil cu prag fix de temperatura Unipos FD7110 . Este un detector adresabil de caldura de temperatura fixa este conceput pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu reactioneaza la temperatura ambianta, atinge un prag de temperatura fixa. Principiul functiei de FD7110 este bazat pe modificarea rezistenta ohmica in termistor, ca urmare a schimbului de temperatura ambianta.A ATENTIE , Soculul nu este inclus, Aizolatorul de bucla este inclus. Tensiune alimentare: 15V - 30V DC Sensibilitate: A1R, A2R si BR Raza protejata: cerc cu diametrul de 10 m Inaltimea de instalare: pana la 11 m Grad de protectie carcasa: (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Detector Adresabil Cu Prag Fix De Temperatura Unipos Fd7110". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector Adresabil Cu Prag Fix De Temperatura Unipos Fd7110 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Adresabil Cu Prag Fix De Temperatura Unipos Fd7110 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Adresabil Cu Prag Fix De Temperatura Unipos Fd7110. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Adresabil Cu Prag Fix De Temperatura Unipos Fd7110 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Antiincendiu Adresabil. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector Adresabil Cu Prag Fix De Temperatura Unipos Fd7110 !

Preţuri Antiincendiu Adresabil în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector Adresabil Cu Prag Fix De Temperatura Unipos Fd7110 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Adresabil Cu Prag Fix De Temperatura Unipos Fd7110 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Adresabil Cu Prag Fix De Temperatura Unipos Fd7110. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Adresabil Cu Prag Fix De Temperatura Unipos Fd7110 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Antiincendiu Adresabil. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 89.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Modul Adresabil 3 In - 6 Out Unipos Fd7203
 

Modul Adresabil 3 In - 6 Out Unipos Fd7203  349.00 RON  (-12.00 %)

Modul adresabil 3 IN / 6 OUT Unipos FD7203. Modul adresabil 3 IN / 6 OUTA Unipos FD7203 A Modul de comanda adresabila - 3 intrari/6 iesiri. Permite producerea si transmiterea unui semnal electric catre dispozitive externe, ex: actuatoare, trape desfumare, lifturi, usi, etc. Izolator inclus. Alimentare din bucla de alimentare. ProducatorA UNIPOS TipA Modul de comanda adresabil - 3 intrari/6 iesiri Bucla...


 
Imagine Kit Sistem De Detectie Incendiu Adresabil 10 Senzori
 

Kit Sistem De Detectie Incendiu Adresabil 10 Senzori  2109.00 RON  (-35.00 %)

Kit sistem de detectie incendiu adresabil 10 senzori. Kit sistem de detectie incendiu adresabil 10 senzori. Contine centrala de alarma adresabila o bucla , 10 senzori de fum, 2 butoane si 2 sirene de interior A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta acolo unde este instalata centrala de detectie incendiu. Vezi produse asociate sau clickA aici


 
Imagine Kit Sistem De Detectie Incendiu Adresabil 20 Senzori
 

Kit Sistem De Detectie Incendiu Adresabil 20 Senzori  3249.00 RON  (-37.00 %)

Kit sistem de detectie incendiu adresabil 20 senzori. Kit sistem de detectie incendiu adresabilA20 senzori. Contine centrala de alarma adresabila o bucla ,A20 senzori de fum,A4Abutoane siA4Asirene de interior, o sirena de exterior A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta acolo unde este instalata centrala de detectie incendiu. Vezi produse asociate sau clickA aici