oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector Adresabil De Fum Optic Unipos Fd7130

 
Imagine Detector Adresabil De Fum Optic Unipos Fd7130
 

Astăzi -40.00% (economiseşti 40 RON)

Detector Adresabil De Fum Optic Unipos Fd7130 59.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Detector adresabil de fum optic Unipos FD7130. Detector adresabil de fum optic Unipos FD7130A este un detector de fum optic adresabil cu grad de protectie al carcasei IP 43, temperatura de operare cuprinsa intre 10 si pana la +50 grade Celsius, sensibilitatea conform EN54-7, diametru detector de 100 mm si inaltimea de 47 mm. Raza de protectie: cerc cu diametru de 15 metri si inaltime de montare pana la 11 metri. A Detector de fum optic adresabil Grad de protectie: IP 40 Temp. de operare: 10 la +50 grade C Sensibilitate: conform EN54-7 Diametru detector: 100 mm Raza protejata: cerc cu diametru 15 m Inaltime de montare: pana la 11 m /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Detector Adresabil De Fum Optic Unipos Fd7130". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector Adresabil De Fum Optic Unipos Fd7130 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Adresabil De Fum Optic Unipos Fd7130 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Adresabil De Fum Optic Unipos Fd7130. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Adresabil De Fum Optic Unipos Fd7130 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme Antiincendiu. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector Adresabil De Fum Optic Unipos Fd7130 !

Preţuri Sisteme Antiincendiu în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector Adresabil De Fum Optic Unipos Fd7130 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Adresabil De Fum Optic Unipos Fd7130 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Adresabil De Fum Optic Unipos Fd7130. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Adresabil De Fum Optic Unipos Fd7130 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme Antiincendiu. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 59.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector De Gaz Adresabil Unipos Fd71cng
 

Detector De Gaz Adresabil Unipos Fd71cng  249.00 RON  (-16.00 %)

Detector de gaz adresabil Unipos FD71CNG. Detector adresabil de gaz metan, compatibil cu seria 7 de la UniPOS. Montare verticala, izolator inclus, conexiune pe 2 fire, indicator optic semnalizare, buton TEST, nu necesita dispozitiv sau setari de adresare, programabil din centrala de alarma. Nu necesita soclu. Compatibil cu standardul EN50194-1. ProducatorA UniPOS AlimentareA 18 a 30 Vcc, externa Prag...


 
Imagine Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120
 

Detector Adresabil Crestere Temperatura Unipos Fd7120  64.00 RON  (-28.00 %)

Detector adresabil crestere temperatura Unipos FD7120. Detector adresabil crestere temperatura Unipos FD7120 este un detector de gradient adresabil de temperatura proiectat pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu, el reactioneaza la o rata sensibila de crestere a temperaturii sau la atingerea unui prag fix de temperatura fixa. Atentie, nu are soclu inclus dar are izolator de bucla....


 
Imagine Detector Adresabil De Fum Si Prag Temperatura Unipos Fd7160
 

Detector Adresabil De Fum Si Prag Temperatura Unipos Fd7160 

Detector adresabil de fum si prag de temperatura Unipos FD7160. Detector adresabil de fum si prag de temperatura Unipos FD7160 ,Aeste un detector combinat de incendiu adresabil de fum si prag temperatura care ofera avertizare de incredere raspunde la concentrare fixa de fumsau rata de crestere sau pragul de temperatura sau fix detectata in incinta protejata. Tensiunea de alimentare: 15V-30V CC Terminale...