oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector De Bucla Inductiva 1

 
Imagine Detector De Bucla Inductiva 1
 
Detector De Bucla Inductiva 1 249.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Detector de bucla inductiva 1 Bucla. Detector de bucla inductiva 1 Bucla si 2 relee. Se foloseste cu succes pentru deschiderea barierelor sau altor tipuri de automatizari, atunci cand un autovehicul este deasupra lui. Descarca schema ELECTRICA Alimentare: AC: 24V,A DC: 24V Sensibilitate: ajustabil (mare, mediu, mic) Temperatura operare: -20 to +65A C Temperatura de stocare: -40 to +85A C Fregventa: 20 KHz to 170 KHz Timp de reactie: 100ms Inductanta: Ideal: 80IH to 300IH Amax: 50IH to500IH Disctanta cablu bucla: Maxim distanta cablu: 20 metrii, Dimensiuni: 35x74x85 mm (WxHxL) Greutate: 300g

dubi.ro nu vinde produsul "Detector De Bucla Inductiva 1". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Bucla Inductiva 1 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Bucla Inductiva 1 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Bucla Inductiva 1. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Bucla Inductiva 1 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Accesorii Automatizari Porti. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Bucla Inductiva 1 !

Preţuri Accesorii Automatizari Porti în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector De Bucla Inductiva 1 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Bucla Inductiva 1 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Bucla Inductiva 1. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Bucla Inductiva 1 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Accesorii Automatizari Porti. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 249.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Set 3 Distantiere Cu Surub Pentru Cremaliera Metalica Cavrn3
 

Set 3 Distantiere Cu Surub Pentru Cremaliera Metalica Cavrn3 

Set 3 distantiere cu surub pentru cremaliera metalica CAVRN3. Set 3 distantiere cu surub pentru cremaliera metalica CAVRN3 . Pentru cremaliera metalica zincata, in caz ca le-ai pierdut sau mai ai nevoie.