oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20

 
Imagine Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20
 
Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20 249.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Detector de crestere temperatura wireless UNIPOS VIT20. Este inclus soclu si bateriile. Detector adresabil crestere temperatura Unipos VIT20 Aeste un detector de gradient wirelessAde temperatura proiectat pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu, el reactioneaza la o rata sensibila de crestere a temperaturii sau la atingerea unui prag fix de temperatura fixa. Atentie, are socluA Tensiune alimentare:ABaterii Curent in modul activ: 310 mA Sensibilitate: conform cu EN 54-5:2000 Raza protejata: cerc cu diametrul de 10 m Inaltimea de instalare: pana la 11 m Grad de protectie carcasa: IP 43 Temp. de operare: -10 la +55 grade C Umiditatea relativa: 95%, la 40 grade C Diametru baza: (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme Antiincendiu. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20 !

Preţuri Sisteme Antiincendiu în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme Antiincendiu. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 249.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector De Gradient Temperatura Wireless Unipos Vit20
 

Detector De Gradient Temperatura Wireless Unipos Vit20 

Detector de gradient temperatura wireless -clasa de temperatura:programabila P-A1R,A2R conform EN54-5:2000 -arie de detectie aprox. 50mp(un cerc cu diametrul de 8m) -baterii si soclu incluse


 
Imagine Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60
 

Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60 

Detector fum optic si crestere temperatura wireless Unipos VIT60. Soclu inclus si baterii AAcest detector de fum wireless te ajuta sa iti protejezi premisa din timp trimitand o alerta catre centrala de alarmare incendiu analizand cresterea temperaturii dupa un anumit prag concomitent cu analizarea fumului din camera optica. Combina avantajele senzorilor VIT30 si VIT20 intr-un singur senzor . Este in...


 
Imagine Detector Combinat De Fum Si Temperatura Wireless Unipos Vit60
 

Detector Combinat De Fum Si Temperatura Wireless Unipos Vit60 

Detector combinat de fum si temperatura wireless -conform EN54-5,EN54-7 -caracteristici VIT20+VIT30 -baterii si soclu incluse