oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector De Geam Spart Wireless Dsc Wls 912

 
Imagine Detector De Geam Spart Wireless Dsc Wls 912
 
Detector De Geam Spart Wireless Dsc Wls 912 329.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Detector de geam spart wireless DSC WLS 912 A A Se poate instala pe orice sistem de alarma DSC wireless, Alexor, Impassa sau pe interfata radio RF5132. A Acest detector de geam spart se bazeaza pe tehnologiaAAcuityA® de detectie. Detectorul are 2 baterii de litiu incluse.AModul de testare activat de tamper: ar trebui testat folosind simulatorul de sticlA AFT-100. A Acest detector are o arie de acoperire de 6 metri.ADimensiunea minima a geamului pentru detectie este de 30 x 30 cm.

dubi.ro nu vinde produsul "Detector De Geam Spart Wireless Dsc Wls 912". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Geam Spart Wireless Dsc Wls 912 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Geam Spart Wireless Dsc Wls 912 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Geam Spart Wireless Dsc Wls 912. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Geam Spart Wireless Dsc Wls 912 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Dsc. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Geam Spart Wireless Dsc Wls 912 !

Preţuri Sisteme De Alarma Dsc în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector De Geam Spart Wireless Dsc Wls 912 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Geam Spart Wireless Dsc Wls 912 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Geam Spart Wireless Dsc Wls 912. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Geam Spart Wireless Dsc Wls 912 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Dsc. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 329.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Senzor De Miscare Dsc Cu Soc Si Geam Spart Lc-102-pigbss
 

Senzor De Miscare Dsc Cu Soc Si Geam Spart Lc-102-pigbss 

Detector de miscare pir quad DSC LC 102PIGBSS cu imunitate la animale (pana la 25kg). In plus, acesta este si un detector spargere geam si soc inclus (la spargerea unui geam se produce o unda de soc si un sunet de geam spart - se detecteaza ambele pentru eliminarea alarmelor false). Raza detectie geamuri 4,5m (fara perdele). Iesiri de releu separate pentru PIR si detector de geam spart. A A A Senzor...


 
Imagine Detector De Exterior Dubla Tehnologie Pir+mw Dsc Lc-171
 

Detector De Exterior Dubla Tehnologie Pir+mw Dsc Lc-171 

Detector de exterior dubla tehnologie PIR+MWA DSC LC-171 - Frecventa : 24,125 Ghz - Detectie cu microunde, tip Dopler - Contacte releu NO @ NCA - Imunitate PET : max. 35 kg - Sensibilitate PIR ajustabila in 16 trepte - Selectare 3 praguri detectie microunde - Compensare termica - Procesare semnal cu microcontroler - Protectie tamper dubla (fata si spate) - Indicatie audibila pentru test si detectie...


 
Imagine Detector De Miscare Pir Si Microunde Lc 104pimw
 

Detector De Miscare Pir Si Microunde Lc 104pimw 

Detector de miscare PIR si Microunde DSC LC 104PIMWA A A Acest model de detector PIR foloseste o tehnologie duala care combina detectarea pasiva in infrarosu si detectare cu micro-unde cu imunitate animalelor de companie.A A A Caracteristici: A a Anti-mascare (LC-103-PIMSK) a formeaza contactul de alarma A sau C si comutatorul de tamper a analiza digitala a semnaluluiA a imunitate la animale de companie...