oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector De Interior In Dubla Tehnologie Avs 126.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector de interior in dubla tehnologie AVS. Imunitate mare la alarme false si animale pana in 24kg, sensibilitate reglabila atat pentru PIR cat si pentru detectorul in microunde, compensare termica, senzor IR Quad, indicator vizual pe culori (albastru,galben, verde), distanta de detectie: 15m, desc

dubi.ro nu vinde produsul "Detector De Interior In Dubla Tehnologie Avs". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Interior In Dubla Tehnologie Avs pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Interior In Dubla Tehnologie Avs de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Interior In Dubla Tehnologie Avs. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Interior In Dubla Tehnologie Avs şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Interior In Dubla Tehnologie Avs !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector De Interior In Dubla Tehnologie Avs pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Interior In Dubla Tehnologie Avs de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Interior In Dubla Tehnologie Avs. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Interior In Dubla Tehnologie Avs şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 126.00 RON

 

Produse similare

 
 
 

Detector Perdea Ir Pasiv - Dsc 

Detector perdea IR pasiv - DSC.