oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector De Inundatie Wireless - Dsc 238.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector de inundatie wireless - DSC. Detector de inundatie wireless DSC WS-4985. Este un contact fereastra care este conectat la o sonda de apa printr-un cablu cu 6 fire (1.82m).Compatibil cu urmatoarele panouri de control: Alexor, PowerSeries 9047, PC1616, PC1832, PC1864, PC4020.

dubi.ro nu vinde produsul "Detector De Inundatie Wireless - Dsc". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Inundatie Wireless - Dsc pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Inundatie Wireless - Dsc de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Inundatie Wireless - Dsc. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Inundatie Wireless - Dsc şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Inundatie Wireless - Dsc !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector De Inundatie Wireless - Dsc pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Inundatie Wireless - Dsc de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Inundatie Wireless - Dsc. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Inundatie Wireless - Dsc şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 238.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector De Inundatie Wireless Dsc Pg-8985
 

Detector De Inundatie Wireless Dsc Pg-8985 

Detector de inundatie WIRELESS DSC PG-8985.


 
 
 

Detector Wireless De Inundatie Seria Neo - Dsc 

Detector wireless de inundatie SERIA NEO - DSC. Detector de inundatie, wireless, compatibil PowerG, indicator calitate semnal radio si stare baterie, supervizare la 4 minute. Alimentare la 3V (CR123A), durata de viata baterie 8 ani. Compatibil numai cu seria NEO.


 
 
 

Detector De Fum Wireless 433mhz - Dsc 

Detector de fum wireless 433MHz - DSC.