oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector De Miscare Cu Camera Incorportata Hd Paradox Hd77

 
Imagine Detector De Miscare Cu Camera Incorportata Hd Paradox Hd77
 
Detector De Miscare Cu Camera Incorportata Hd Paradox Hd77 775.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Detector de miscare cu camera incorportata HD Paradox HD77. Detector de miscare cu camera incorportata HD Paradox HD77 Detector cu camerA video HD 720p Ai audio de A®naltA fidelitateAa cu cAmp de vizualizare, respectiv de detecAie de 90AAa camerA video HD 720p Ai audioAa detector digital cu senzor PIR Quad, Auto Pulse Ai Auto Dual-EdgeAa perimetru protejat: 12x12ma vizibilitate nocturnA de pAnA la 8m A a A®n condiAii de luminozitate corespunzAtoare, camera detectorului A®nregistreazA si redA HD color la o rezolutie de 720pA- A®n condiAii slabe de luminA, camera foloseAte LED-urile IR pentru A®nregistrare video alb/negru A a identificare obiect la 10 metriAa identificare facialA (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Detector De Miscare Cu Camera Incorportata Hd Paradox Hd77". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Cu Camera Incorportata Hd Paradox Hd77 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Cu Camera Incorportata Hd Paradox Hd77 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Cu Camera Incorportata Hd Paradox Hd77. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Cu Camera Incorportata Hd Paradox Hd77 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Paradox. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Miscare Cu Camera Incorportata Hd Paradox Hd77 !

Preţuri Sisteme De Alarma Paradox în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Cu Camera Incorportata Hd Paradox Hd77 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Cu Camera Incorportata Hd Paradox Hd77 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Cu Camera Incorportata Hd Paradox Hd77. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Cu Camera Incorportata Hd Paradox Hd77 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Paradox. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 775.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector De Miscare Paradox 476pro
 

Detector De Miscare Paradox 476pro  42.00 RON  (-14.00 %)

Detector de miscare Paradox 476PRO. Detector de miscare pir pasiv cu ir ParadoxA476PRO A Este un senzor de miscare cu procesare analogica a semnalului.ADetector de miscare pir pasiv cu ir ParadoxA476PRO cu procesare analogica a semnalului; Detectie volumetrica; Senzor dual de inalta sensibilitate; Raza detectie: 11 m; Unghi acoperire: 110 grade; Compensare automata a temperaturii; A A A A Un detector...


 
Imagine Detector De Miscare Dual Paradox Dg55
 

Detector De Miscare Dual Paradox Dg55 

Detector de miscare Dual Paradox DG55.


 
Imagine Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox
 

Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox 

Detector de miscare digital pentru exterior Paradox. Detector de miscare digital Paradox de inalta securitate, de exterior. Optica duala in antifaza cu 2 elemente sensibile si imunitate la animale cu greutate mai mica de 40kg. A A Procesare digitala si analiza automata a semnalelor primite de la elementul de detectie. In analiza digitala este inclus un algoritm software pentru eliminarea semnalelor...