oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox

 
Imagine Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox
 
Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox 349.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Detector de miscare digital pentru exterior Paradox. Detector de miscare digital Paradox de inalta securitate, de exterior. Optica duala in antifaza cu 2 elemente sensibile si imunitate la animale cu greutate mai mica de 40kg. A A Procesare digitala si analiza automata a semnalelor primite de la elementul de detectie. In analiza digitala este inclus un algoritm software pentru eliminarea semnalelor parazite. Este dotat cu ecran metalic impotriva perturbatiilor RF si campuri electrice de mare intensitate. A A Deschidere unghiulara este de 90A si profunzime de 11m. Senzorul are multiple nivele de ajustare sensibilitate. Poate fi utilizat fie ca detector adresabil pentru sistemele DIGIPLEX, fie (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Paradox. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox !

Preţuri Sisteme De Alarma Paradox în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Digital Pentru Exterior Paradox şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Paradox. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 349.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector De Miscare Wireless Exterior Paradox Pmd85+mgsb85
 

Detector De Miscare Wireless Exterior Paradox Pmd85+mgsb85 

Detector de miscare wireless exterior Paradox PMD85+MGSB85. Detector de miscare wireless exterior Paradox PMD85+MGSB85 A A A Detector radio de Miscare Dual-Optic, de exterior, cu imunitate la animale < 40 Kg. Sistem optic-dual de filtrare.AInclude si suportul de montajA MGSB85. A A A AA AAtentie! Aceste echipamente se pot instala doar de personal autorizat A A Caracteristici: A A a - carcasA rezistentA...


 
Imagine Detector De Miscare Pentru Tavan 360 Grade, Paradox Dg-467
 

Detector De Miscare Pentru Tavan 360 Grade, Paradox Dg-467 

Detector de miscare pentru tavan 360 grade, PARADOX DG-467. Detector de miscare digital Paradox DG-467 pentru tavan, unghi de detectie 360A, doua moduri operationale (conventional sau adresabil pentru Digiplex EVO). Procesare tip Single sau Dual Edge, compensare automata a temperaturii. A A


 
Imagine Detector De Miscare Dual Paradox Dm50, Adresabil, Unghi 110 Grade, Pentru Centrale Evo192
 

Detector De Miscare Dual Paradox Dm50, Adresabil, Unghi 110 Grade, Pentru Centrale Evo192  92.00 RON  (-7.00 %)

Detector de miscare dual Paradox DM50, adresabil, unghi 110 grade, pentru centrale EVO192. Detector de miscare dual paradox DM50. Ecran metalic impotriva perturbatiilor de radiofrecventa si campuri electrice de mare intensitate. Deschidere unghiulara de 110 grade si profunzime de 12 m. Detector adresabil care se utilizeaza numai cu unitati centrale Digiplex.AProcesare digitala si analiza automata a...