oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex 179.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector de miscare PIR interior 360°, de tavan - OPTEX. Detector de miscare 360°, de tavan, cu deschidere 12m diametru.Numarator de impulsuri, imunitate mare la alarme false furnizand cea mai performanta si sigura detectie din clasa sa.

dubi.ro nu vinde produsul "Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 179.00 RON

 

Produse similare

 
 
 

Detector De Miscare Tavan Fx-360 

DETECTOR DE MISCARE TAVAN FX-360. Detector de miscare de tavan, 360°, 12m diametru, 62 zone Lentila sferica,Protectie interferente si temperature, Alimentare 9.5 x 18V DC, temp. operare –20°+50° C


 
 
 

Detector De Miscare Pir Exterior - Optex 

Detector de miscare PIR exterior - OPTEX. Detector de miscare PIR de exterior cu detectie 2m sau 5m, imunitate la animale (PET) si tehnologie anti-masking. Rotatie 190° cu ajutorul suportului inclus.


 
Imagine Detector De Miscare Exterior Optex Opm-3020(e)
 

Detector De Miscare Exterior Optex Opm-3020(e) 

Detector de miscare exterior Optex OPM-3020(E).