oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector De Miscare Pir Standalone Cu Gsm

 
Imagine Detector De Miscare Pir Standalone Cu Gsm
 
Detector De Miscare Pir Standalone Cu Gsm 299.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Detector de miscare PIR Standalone cu GSM A Este un senzor de miscare cu modul GSM care functioneaza de sine statator. Este perfect pentru un apartament, o casa mica, o casa la tara, un birou, etc. Permite notificare prin SMS daca aveti o cartela SIM introdusa. Are sirena incorporata. Suporta 3 numere de telefon la care se face apelul de urgenta. Semnalizare baterii slabe. Suporta 5 telecomenzi, 6 senzori suplimentari si o sirena wireless compatibila.A

dubi.ro nu vinde produsul "Detector De Miscare Pir Standalone Cu Gsm". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Pir Standalone Cu Gsm pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Pir Standalone Cu Gsm de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Pir Standalone Cu Gsm. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Pir Standalone Cu Gsm şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Miscare Pir Standalone Cu Gsm !

Preţuri Sisteme De Alarma în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Pir Standalone Cu Gsm pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Pir Standalone Cu Gsm de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Pir Standalone Cu Gsm. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Pir Standalone Cu Gsm şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 299.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector De Gaz Metan 4 Fire Nb-983-ng
 

Detector De Gaz Metan 4 Fire Nb-983-ng 

Detector de gaz metan, cu iesire pe releu, 12Vcc model cu 4 fire usor de instalat si intretinut alimentare 12/24V ,consum mic pana la 2 W temperatura de functionare cuprinsa intre -10 si +50 grade Celsius sensibilitate mai mica decat 1/4 (LEL) pragul minim unde gazul devine inflamabil intensitate sonora 70 dB in alarma senzor durabil de tip semiconductor A CARACTERISTICI Tip detector Gaz Culoare Alb...


 
Imagine Acumulator 12v 18 Ah Cu Gel Pl
 

Acumulator 12v 18 Ah Cu Gel Pl 

Acumulator 12V 18 AH cu GELA PL 18 AH Acumulator capsulat (fara intretinere) de calitate superioara - PILOT 12V / 18Ah.Acumulatorii PILOT sunt recomandati pentru sisteme de alarma, echipamente de comunicatii, aplicatii electronice. UPS, etc.


 
Imagine Bariera Microunde Activa Pe 4 Canale 60m Avs Bm 60 M
 

Bariera Microunde Activa Pe 4 Canale 60m Avs Bm 60 M 

Bariera microunde activa pe 4 canale 60MA AVSA BM 60 M Bariera cu microunde AVS BM 60 M sunt perfecte pentru detectiile din exterior sau interior. Este alcatuit din doua sisteme ( sistem de emisie TX si un sistem de receptie RX). Pentru o arie de acoperire mai mare se pot lega mai multe bariere cu microunde prin iesirea RS485 fara sa existe probleme de interferenta intre ele. Gradul de protectie al...