oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector De Miscare Tavan Fx-360 205.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

DETECTOR DE MISCARE TAVAN FX-360. Detector de miscare de tavan, 360°, 12m diametru, 62 zone Lentila sferica,Protectie interferente si temperature, Alimentare 9.5 x 18V DC, temp. operare –20°+50° C

dubi.ro nu vinde produsul "Detector De Miscare Tavan Fx-360". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Tavan Fx-360 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Tavan Fx-360 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Tavan Fx-360. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Tavan Fx-360 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Miscare Tavan Fx-360 !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Tavan Fx-360 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Tavan Fx-360 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Tavan Fx-360. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Tavan Fx-360 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 205.00 RON

 

Produse similare

 
 
 

Detector De Miscare Pir Interior 360°, Tavan - Optex 

Detector de miscare PIR interior 360°, de tavan - OPTEX. Detector de miscare 360°, de tavan, cu deschidere 12m diametru.Numarator de impulsuri, imunitate mare la alarme false furnizand cea mai performanta si sigura detectie din clasa sa.


 
Imagine Detector De Miscare Exterior Ftn-am
 

Detector De Miscare Exterior Ftn-am 

DETECTOR DE MISCARE EXTERIOR FTN-AM.


 
Imagine Detector De Miscare Exterior Ftn-st
 

Detector De Miscare Exterior Ftn-st 

DETECTOR DE MISCARE EXTERIOR FTN-ST.