oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector De Miscare Wireless Eldes

 
Imagine Detector De Miscare Wireless Eldes
 
Detector De Miscare Wireless Eldes 154.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Detector de miscare Wireless ELDES. Detector de miscare Wireless ELDES EWP2 A Este un dispozitiv wireless cu detector de miscare PIR incorporat. Utilizatorul trebuie sa conecteze senzorul la alarma printr-un SMS sau folosind unealta de configurare de la Eldes. Detectorul de miscare wireless EWP2 dispune de un senzor de temperatura integrat, care te lasa sa monitorizezi temperatura din camera. A Dispozitivul este destinat pentru a fi folosit impreuna cu sistemele de alarma de la ELDES wireless, centrala ESIM364, EPIR3 sau ESIM264 impreuna cu interfata wireless. A A A Imunitate la animale de companie de pana la 40kg A Datorita unui element dual cu infrarosu, acesta are imunitate la animale de companie (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Detector De Miscare Wireless Eldes". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Wireless Eldes pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Wireless Eldes de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Wireless Eldes. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Wireless Eldes şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Eldes. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Miscare Wireless Eldes !

Preţuri Sisteme De Alarma Eldes în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector De Miscare Wireless Eldes pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Miscare Wireless Eldes de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Miscare Wireless Eldes. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Miscare Wireless Eldes şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Eldes. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 154.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1
 

Senzor De Fum Wireless Eldes Ewf1 

Senzor de fum wireless ELDES EWF1. Senzor de fum wireless ELDES EWF1 A Detector de fum wireless, 868MHz, functioneaza cu 1 baterie 9V /250mA, durata 18 luni, indicator LED, sirena si buton test incluse, comunicare radio pana la 30m in cladiri, 150m in zone deschise. Compatibil cu centrala de alarma ESIM364 si EPIR3. A A A Senzor de fum pentru o protectie completa a casei tale A Suplimenteaza sistemul...


 
Imagine Kit Sistem De Alarma Gsm Wireless 5 Zone Eldes
 

Kit Sistem De Alarma Gsm Wireless 5 Zone Eldes  1974.00 RON  (-7.00 %)

Kit sistem de alarma GSM Wireless 5 zone ELDES. Kit sistem de alarma GSM / GPRS ELDES cu 5 detectori de miscare si sirena wireless. A Programare foarte usoara direct din calculator, cu ajutorul unui soft intuitiv. Sistemul se poate dispeceriza pe CONTACT ID, dispecerate GPRS. Se poate controla cu ajutorul telefonului mobil, foarte usor. Este bazat pe centrala de alarma WIRELESS GSM ESIM 364 de la ELDES,...


 
Imagine Repetor De Semnal Wireless Eldes Ewr2
 

Repetor De Semnal Wireless Eldes Ewr2 

Repetor de semnal wireless ELDES EWR2. Repetor de semnal wireless ELDES EWR2. Se foloseste pentru marirea zonei de acoperire intre centrala de alarma si detectorii wireless ELDES. Suporta pana la 32 de detectori wireless de la ELDES. A Ce este interesant este ca acest repetor poate mari pana la 100 de metri raza de detectie intre centrala si detectorii wireless de la Eldes. A Are si doua zone cablate...