oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector De Soc Programabil Optex Vibro

 
Imagine Detector De Soc Programabil Optex Vibro
 
Detector De Soc Programabil Optex Vibro 109.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Detector de soc programabil Optex VIBRO A Detectorul de soc programabil este controlat de un microprocesor inteligent. Dispozitivul este foarte usor de conectat, are o functie de invatare automata care regleaza sensibilitatea pentru a activa alarma. In timpul unei functionari normale, detectorul intra in alarma doar atunci cand socurile sunt mai mari decat vibratiile standard sau atunci cand au o frecventa rdicata. A Detectorii de soc sunt proiectati pentru a raspunde incercarilor de spargere a ferestrelor, a vitrinelor de prezentare, a ramelor de lemn, metal sau pvc, a zidurilor de caramida sau beton. A Avantajul unui senzor de soc este ca se activeaza inainte ca infractorii sa patrunda in incapere, (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Detector De Soc Programabil Optex Vibro". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Soc Programabil Optex Vibro pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Soc Programabil Optex Vibro de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Soc Programabil Optex Vibro. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Soc Programabil Optex Vibro şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Paradox. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Soc Programabil Optex Vibro !

Preţuri Sisteme De Alarma Paradox în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector De Soc Programabil Optex Vibro pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Soc Programabil Optex Vibro de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Soc Programabil Optex Vibro. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Soc Programabil Optex Vibro şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Paradox. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 109.00 RON