oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector De Temperatura Si Fum Optic In 338-4h

 
Imagine Detector De Temperatura Si Fum Optic In 338-4h
 
Detector De Temperatura Si Fum Optic In 338-4h 99.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Detector de fum optic + temperatura IN 338-4H cu certificat EN54, cu alimentare la 12V si conexiune pe 4 fire. Economisiti modulul de adaptare necesar in cazul in care conectati detectori pe 2 fire la o centrala de efractie! Se poate monta pe orice sistem de efractie. Alimentare separata si zona separata. SOCLU INCLUS. A A A Caracteristici generale : A A detectie fum prin infrarosu detector pe 4 fire/12Vcc iesire de releu NO/NC selectabil instalare usoara (soclu), design placut algoritmi de detectie performanti consum in standby : 90 microAmper consum in alarma : 35mA timp initializare: 60 sec conexiuni : prin cablu de 4 fire

dubi.ro nu vinde produsul "Detector De Temperatura Si Fum Optic In 338-4h". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Temperatura Si Fum Optic In 338-4h pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Temperatura Si Fum Optic In 338-4h de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Temperatura Si Fum Optic In 338-4h. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Temperatura Si Fum Optic In 338-4h şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Senzori Speciali. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Temperatura Si Fum Optic In 338-4h !

Preţuri Senzori Speciali în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector De Temperatura Si Fum Optic In 338-4h pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Temperatura Si Fum Optic In 338-4h de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Temperatura Si Fum Optic In 338-4h. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Temperatura Si Fum Optic In 338-4h şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Senzori Speciali. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 99.00 RON