oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector De Vibratii, Wireless - Hikvision 146.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector de vibratii, Wireless - HIKVISION. -Posibilitate de setari multiple de sensibilitate prin intermediul comutatoarelor tip Dip Switch -Include buton reset si tamper antisabotaj

dubi.ro nu vinde produsul "Detector De Vibratii, Wireless - Hikvision". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector De Vibratii, Wireless - Hikvision pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Vibratii, Wireless - Hikvision de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Vibratii, Wireless - Hikvision. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Vibratii, Wireless - Hikvision şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector De Vibratii, Wireless - Hikvision !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector De Vibratii, Wireless - Hikvision pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector De Vibratii, Wireless - Hikvision de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector De Vibratii, Wireless - Hikvision. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector De Vibratii, Wireless - Hikvision şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 146.00 RON

 

Produse similare

 
 
 

Detector Pir Wireless - Hikvision 

Detector PIR Wireless - HIKVISION. Detector miscare fara fir, care utilizeaza tehnologia PIR pentru a asigura detectia intrusului;Comunicare radio cu centrala pe distante de pana la 800 metri in camp deschis. Imunitate la animale de pana la 24 kg.


 
 
 

Detector Optic De Fum, Wireless - Hikvision 

Detector optic de fum, wireless - HIKVISION.


 
 
 

Detector Pir Wireless Tip Cortina - Hikvision 

Detector PIR wireless tip cortina - HIKVISION.