oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60

 
Imagine Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60
 
Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60 189.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Detector fum optic si crestere temperatura wireless Unipos VIT60. Soclu inclus si baterii AAcest detector de fum wireless te ajuta sa iti protejezi premisa din timp trimitand o alerta catre centrala de alarmare incendiu analizand cresterea temperaturii dupa un anumit prag concomitent cu analizarea fumului din camera optica. Combina avantajele senzorilor VIT30 si VIT20 intr-un singur senzor . Este in concordanta cu standardele EuropeneAEN54-5 si EN54-7. Una dintreAfunctiile sale este cea de masurare a temperaturii prin alterarea unei termorezistente atunci cand temperatura este in chimbare. Principala actiune a camerei optice este sa analizeze cu raze infrarosu, particulele de fum din interiorul (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme Antiincendiu. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60 !

Preţuri Sisteme Antiincendiu în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme Antiincendiu. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 189.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector Combinat De Fum Si Temperatura Wireless Unipos Vit60
 

Detector Combinat De Fum Si Temperatura Wireless Unipos Vit60 

Detector combinat de fum si temperatura wireless -conform EN54-5,EN54-7 -caracteristici VIT20+VIT30 -baterii si soclu incluse


 
Imagine Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20
 

Detector De Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit20 

Detector de crestere temperatura wireless UNIPOS VIT20. Este inclus soclu si bateriile. Detector adresabil crestere temperatura Unipos VIT20 Aeste un detector de gradient wirelessAde temperatura proiectat pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu, el reactioneaza la o rata sensibila de crestere a temperaturii sau la atingerea unui prag fix de temperatura fixa. Atentie, are socluA Tensiune...


 
Imagine Detector Optic De Fum Si Gradient Temperatura Unipos Fd8060
 

Detector Optic De Fum Si Gradient Temperatura Unipos Fd8060 

Detector optic de fum si gradient temperatura -aria de detectie:un cerc cu diametrul de 10m -inaltimea maxima de instalare 8m -sensibilitate conform EN54-7,EN54-5 clasa A2R -necesita soclu din ser...