oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector Optic De Fum Wireless Unipos Vit30

 
Imagine Detector Optic De Fum Wireless Unipos Vit30
 
Detector Optic De Fum Wireless Unipos Vit30 299.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Detector optic de fum wireless Unipos VIT30. Detector optic de fum wireless Unipos VIT30. Soclu si baterii incluse.ADetector conventional de fum, cf. EN54-7. Indicator optic semnalizare, suprafata protejata: diametru 15m (176mp) - inaltime max. 11m, consum 120IA in standby, 8-25mA in alarma. Cu socluAsi baterii.A ADetectorul optic de fum wireleess ofera avertizare timpurie in cazul unui incendiu. Acesta raspunde la concentratia de fum detectata in incinta protejata. Sensibilitatea la fum adjustabila (scazut-mediu-ridicata) este in conformitate cu standardul european EN54-7. Lucreaza impreuna cu o centrala anti-incendiu wireless UNIPOS VIT01 sau cu un repetor de semnal VIT02 .A Detectorul de incendiu (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Detector Optic De Fum Wireless Unipos Vit30". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector Optic De Fum Wireless Unipos Vit30 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Optic De Fum Wireless Unipos Vit30 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Optic De Fum Wireless Unipos Vit30. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Optic De Fum Wireless Unipos Vit30 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme Detectie Incendiu Wireless. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector Optic De Fum Wireless Unipos Vit30 !

Preţuri Sisteme Detectie Incendiu Wireless în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector Optic De Fum Wireless Unipos Vit30 pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Optic De Fum Wireless Unipos Vit30 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Optic De Fum Wireless Unipos Vit30. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Optic De Fum Wireless Unipos Vit30 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme Detectie Incendiu Wireless. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 299.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60
 

Detector Fum Optic Si Crestere Temperatura Wireless Unipos Vit60 

Detector fum optic si crestere temperatura wireless Unipos VIT60. Detector fum optic si crestere temperatura wireless Unipos VIT60. Soclu inclus si baterii AAcest detector de fum wireless te ajuta sa iti protejezi premisa din timp trimitand o alerta catre centrala de alarmare incendiu analizand cresterea temperaturii dupa un anumit prag concomitent cu analizarea fumului din camera optica. Combina avantajele...


 
Imagine Repetor Wireless Unipos Vit02
 

Repetor Wireless Unipos Vit02 

Repetor wireless Unipos VIT02. Repetor wireless Unipos VIT02. Necesar pentru marirea zonei de acoperire a centralei fata de detectori. Se poate dota cu baterie pentru back-up. Descarca fisa tehnica


 
Imagine Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01
 

Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01 

Centrala de incendiu wireless 32 zone Unipos VIT01. Centrala de incendiu wirelessA15AzoneAA, maxim 32Adetectori AUnipos VIT01.AAPana la 32 de detectori wireless. Este un panou de control UNIPOS VIT01 proiectat pentru gestionarea si controlul unei situatii de urgenta in caz de foc. Se utilizeaza comunicare radio intre centrala de incendiu si detectoarele de incendiu, astfel incat dumneavoastra il puteti...