oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector Pir De Exterior, 24 X 2m, Baterii - Optex 985.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector PIR de exterior, 24 x 2m, baterii - OPTEX. Detector de miscare PIR de exterior, cu alimentare pe baterii, montare la inlatime 2.5-3m si o detectie de pana la 24m. Senzor volumetric cu Anti-Masking Technology, imunitate PET si analiza digitala. Tehnologie 'Intelligent AND Logic' pentru evitarea ala

dubi.ro nu vinde produsul "Detector Pir De Exterior, 24 X 2m, Baterii - Optex". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector Pir De Exterior, 24 X 2m, Baterii - Optex pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Pir De Exterior, 24 X 2m, Baterii - Optex de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Pir De Exterior, 24 X 2m, Baterii - Optex. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Pir De Exterior, 24 X 2m, Baterii - Optex şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector Pir De Exterior, 24 X 2m, Baterii - Optex !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector Pir De Exterior, 24 X 2m, Baterii - Optex pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Pir De Exterior, 24 X 2m, Baterii - Optex de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Pir De Exterior, 24 X 2m, Baterii - Optex. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Pir De Exterior, 24 X 2m, Baterii - Optex şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 985.00 RON

 

Produse similare

 
 
 

Detector De Miscare Pir Exterior Cu Anti-masking, Baterii - Optex 

Detector de miscare PIR exterior cu anti-masking, baterii - OPTEX. Detector de miscare PIR de exterior, cu alimentare pe baterii, montare la inlatime 2.5-3m si o detectie de pana la 12m. Senzor volumetric cu Anti-Masking Technology. Tehnologie 'Intelligent AND Logic' pentru evitarea alarmelor false datorate animalelor mi


 
 
 

Detector De Miscare Pir Exterior - Optex 

Detector de miscare PIR exterior - OPTEX. Detector de miscare PIR de exterior cu detectie 2m sau 5m, imunitate la animale (PET) si tehnologie anti-masking. Rotatie 190° cu ajutorul suportului inclus.


 
 
 

Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex 

Detector PIR tip cortina, de exterior - OPTEX. Detector de miscare PIR de exterior cu detectie 2m sau 5m, imunitate la animale (PET). Rotatie 190° cu ajutorul suportului inclus. Tehnologie 'Intelligent AND Logic' pentru evitarea alarmelor false datorate animalelor mici. Optional tamper perete.