oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex 192.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector PIR tip cortina, de exterior - OPTEX. Detector de miscare PIR de exterior cu detectie 2m sau 5m, imunitate la animale (PET). Rotatie 190° cu ajutorul suportului inclus. Tehnologie 'Intelligent AND Logic' pentru evitarea alarmelor false datorate animalelor mici. Optional tamper perete.

dubi.ro nu vinde produsul "Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Pir Tip Cortina, De Exterior - Optex şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 192.00 RON

 

Produse similare

 
 
 

Detector De Miscare Pir Exterior - Optex 

Detector de miscare PIR exterior - OPTEX. Detector de miscare PIR de exterior cu detectie 2m sau 5m, imunitate la animale (PET) si tehnologie anti-masking. Rotatie 190° cu ajutorul suportului inclus.


 
 
 

Detector Pir De Exterior, 24 X 2m, Baterii - Optex 

Detector PIR de exterior, 24 x 2m, baterii - OPTEX. Detector de miscare PIR de exterior, cu alimentare pe baterii, montare la inlatime 2.5-3m si o detectie de pana la 24m. Senzor volumetric cu Anti-Masking Technology, imunitate PET si analiza digitala. Tehnologie 'Intelligent AND Logic' pentru evitarea ala


 
Imagine Detector De Miscare Exterior Optex Opm-3020(e)
 

Detector De Miscare Exterior Optex Opm-3020(e) 

Detector de miscare exterior Optex OPM-3020(E).