oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector Radio De Miscare Pmd2p 167.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

DETECTOR RADIO DE MISCARE PMD2P. Detector radio de Mişcare, PMD2P, Analogic mono-optic cu imunitatelaanimale, 18kg, Distanţa:11x11m şi p. la 15m pentru razele centralecuunghi de 88.5°, compensare automată a temperaturii, 433/868MHz

dubi.ro nu vinde produsul "Detector Radio De Miscare Pmd2p". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector Radio De Miscare Pmd2p pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Radio De Miscare Pmd2p de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Radio De Miscare Pmd2p. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Radio De Miscare Pmd2p şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector Radio De Miscare Pmd2p !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector Radio De Miscare Pmd2p pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Radio De Miscare Pmd2p de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Radio De Miscare Pmd2p. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Radio De Miscare Pmd2p şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 167.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector Radio De Mişcare Pmd2p Analogic Mono-optic Cu Imunitatelaanimale 18kg Distanţa:11x11m şi P. La 15m
 

Detector Radio De Mişcare Pmd2p Analogic Mono-optic Cu Imunitatelaanimale 18kg Distanţa:11x11m şi P. La 15m 

Detector radio de mişcare pmd2p analogic mono-optic cu imunitatelaanimale 18kg distanţa:11x11m şi p. la 15m. Detector radio de Mişcare, PMD2P, Analogic mono-optic cu imunitate laanimale, 18kg, Distanţa:11x11m şi p. la 15m pentru razele centrale cuunghi de 88.5°, compensare automată a temperaturii, 433/868MHz


 
Imagine Detector De Miscare Wireless Paradox Pmd2p
 

Detector De Miscare Wireless Paradox Pmd2p 

Detector de miscare wireless Paradox PMD2P.


 
Imagine Detector Radio De Miscare Dual-optic Paradox Pmd85+sb85w Exterior Cu Imunitate La Animale 40 Kg
 

Detector Radio De Miscare Dual-optic Paradox Pmd85+sb85w Exterior Cu Imunitate La Animale 40 Kg 

Detector radio de miscare dual-optic paradox pmd85+sb85w de exterior cu imunitate la animale 40 kg. Detector radio de Miscare Dual-Optic Paradox PMD85+SB85W, de exterior, cu imunitate la animale, 40 Kg; Sistem optic-dual de filtrare; carcasă rezistentă la intemperii; temperatura de operare: -35°C la +50°C; lentile cu protectie UV; scut de metal ce măreşte protectia la EMI şi RFI; distanţa:...