oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Detector Wireless De Inundatie - Hikvision 220.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Detector wireless de inundatie - HIKVISION.

dubi.ro nu vinde produsul "Detector Wireless De Inundatie - Hikvision". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Detector Wireless De Inundatie - Hikvision pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Wireless De Inundatie - Hikvision de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Wireless De Inundatie - Hikvision. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Wireless De Inundatie - Hikvision şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Detector Wireless De Inundatie - Hikvision !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Detector Wireless De Inundatie - Hikvision pe dubi.ro. Poți cumpăra Detector Wireless De Inundatie - Hikvision de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Detector Wireless De Inundatie - Hikvision. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Detector Wireless De Inundatie - Hikvision şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 220.00 RON

 

Produse similare

 
 
 

Detector De Inundatie Wireless 433mhz 

DETECTOR DE INUNDATIE WIRELESS 433MHZ. Detector de inundatie wireless Hikvision DS-PD1-WL-W; frecventa de operare 433MHz; comunicare bidirectionala; Criptare AES-128; Tamper; Distanta de comunicare 300m; alimentare 3V CR2450; Temperatura de functionare: -10℃ ~ 55℃; Dimensiuni: 73mm x 52mm x 21


 
 
 

Detector Pir Wireless - Hikvision 

Detector PIR Wireless - HIKVISION. Detector miscare fara fir, care utilizeaza tehnologia PIR pentru a asigura detectia intrusului;Comunicare radio cu centrala pe distante de pana la 800 metri in camp deschis. Imunitate la animale de pana la 24 kg.


 
 
 

Detector De Vibratii, Wireless - Hikvision 

Detector de vibratii, Wireless - HIKVISION. -Posibilitate de setari multiple de sensibilitate prin intermediul comutatoarelor tip Dip Switch -Include buton reset si tamper antisabotaj