oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Dvr 16 Canale Dahua Tribrid 2xhdd 4 Megapixeli 2k

 
Imagine Dvr 16 Canale Dahua Tribrid 2xhdd 4 Megapixeli 2k
 
Dvr 16 Canale Dahua Tribrid 2xhdd 4 Megapixeli 2k 1699.00 RON spre magazinul a2t.ro »

DVR Dahua 16Acanale 4 megapixeli (2K) Tribrid 2 x HDD A A DVR-ul DahuaAHCVR7216AN-4MAeste un model de DVR performant cu 16Acanale la rezolutie de 4 megapixeli (2K). Acest DVR suporta compresie H264+ pentru ca tu sa poti stoca mai multe inregistrari pe mai putin spatiu. De asemenea, suporta conectarea a douaAhard disk-uri cu capacitate de stocare de pana la 6 TB fiecare (nu suntAincluse). A Acest model este un DVR tribrid care suporta 16Acanale analogice cu rezolutie de pana la 4 megapixeli si 8Acamere IP cu rezolutie de pana la 5 megapixeli. Astfel, vei putea conecta 24 camere de supraveghere la sistemul tau de supraveghere.A A Cu acest DVR vei putea vizualiza imagini live sau inregistrate oricand (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Dvr 16 Canale Dahua Tribrid 2xhdd 4 Megapixeli 2k". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Dvr 16 Canale Dahua Tribrid 2xhdd 4 Megapixeli 2k pe dubi.ro. Poți cumpăra Dvr 16 Canale Dahua Tribrid 2xhdd 4 Megapixeli 2k de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Dvr 16 Canale Dahua Tribrid 2xhdd 4 Megapixeli 2k. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Dvr 16 Canale Dahua Tribrid 2xhdd 4 Megapixeli 2k şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Dvr Hdcvi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Dvr 16 Canale Dahua Tribrid 2xhdd 4 Megapixeli 2k !

Preţuri Dvr Hdcvi în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Dvr 16 Canale Dahua Tribrid 2xhdd 4 Megapixeli 2k pe dubi.ro. Poți cumpăra Dvr 16 Canale Dahua Tribrid 2xhdd 4 Megapixeli 2k de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Dvr 16 Canale Dahua Tribrid 2xhdd 4 Megapixeli 2k. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Dvr 16 Canale Dahua Tribrid 2xhdd 4 Megapixeli 2k şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Dvr Hdcvi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1699.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Dvr 4 Canale 4k Pe Hdcvi, Pentabrid, Dahua Xvr5104hs-4kl-x
 

Dvr 4 Canale 4k Pe Hdcvi, Pentabrid, Dahua Xvr5104hs-4kl-x 

Noua generatie de DVR-uri, de la Dahua, pentru rezolutie UHD 4K. Suporta camere de supraveghere HDCVI de maxim 8 megapixeli sauAcamere AHD/TVI de 5 megapixeli. Pe langa mai suporta camere IP si analogice clasice.A Seria Lite este conceputA pentru performanEA E i calitate ridicatA la un cost scazut. Este o soluEie excelentA pentru utilizatorii care se confruntA cu constrAngeri bugetare,Asi solicita...


 
Imagine Dvr 8 Canale, Rezolutie 4k, Pentabrid, Dahua Xvr5108hs-4kl
 

Dvr 8 Canale, Rezolutie 4k, Pentabrid, Dahua Xvr5108hs-4kl 

DVR 8 canale, rezolutie 4K, Pentabrid, Dahua XVR5108HS-4KL Este un DVR, ultra performant de la DAHUA. NoulAXVR5108HS-4KLA suporta camere de supraveghere HDCVI de pana la 8 megapixeli sau camere AHD/TVI de pana la 5 megapixeli.A A A A ACele mai importante caracteristiciA A A - Este un DVR pentabrid care suporta toate tehnologiile - HDCVI,AHD,TVI,CVBS sau IPA - Suporta inregistrare HDCVI de pana la 8...


 
Imagine Dvr 16 Canale 1080p Lite Pentabrid, Dahua Xvr1b16
 

Dvr 16 Canale 1080p Lite Pentabrid, Dahua Xvr1b16 

DVR 16 canale 1080p Lite Pentabrid DahuaAXVR1B16 A A DVR-ul Dahua XVR1B16 A are 16 canale pe care inregistreaza la rezolutie 1080p Lite. Acest DVR este compatibil cu camere de supraveghere cu rezolutie maximaA1080p LiteApe toate tehnologiile (HDCVI, AHD, Turbo HD si CVBS). In plus, pe langa cele 16 canale BNC, acestui DVR i se pot conecta 2 camere IP cu rezolutie maximaA6 MP.A A Acest model de DVR...