oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Hard Disk 10 Tera Pentru Dvr Seagate Skyhawk Surveillance Edition

 
Imagine Hard Disk 10 Tera Pentru Dvr Seagate Skyhawk Surveillance Edition
 
Hard Disk 10 Tera Pentru Dvr Seagate Skyhawk Surveillance Edition 1499.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Hard Disk 10 Tera pentru DVR Seagate SkyHawk Surveillance Edition. Pentru stocare de mare capacitate in sistemele de supraveghere video DVR sau NVR A A Stocare pe HDD a inregistrarilor sistemelor de supraveghere video Hard Disk-ul Seagate este un HDD care se potriveste la toate sistemele de inregistrare de tip DVR. Este sustinut de brand-ul Seagate cu 30 de ani de performanta, fiabilitate si simplitate. Gama o puteti gasii in magazinul nostru online la o capacitate de pana la 10ATB. E hard-diskul perfect atunci cand ai nevoie sa iti stochezi inregistrarile camerelor de supraveghere pe perioade lungi. Suporta un ciclu de folosinta non stop cu un transfer de date de maxim 55TB/An. A A Produse conform (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Hard Disk 10 Tera Pentru Dvr Seagate Skyhawk Surveillance Edition". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Hard Disk 10 Tera Pentru Dvr Seagate Skyhawk Surveillance Edition pe dubi.ro. Poți cumpăra Hard Disk 10 Tera Pentru Dvr Seagate Skyhawk Surveillance Edition de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Hard Disk 10 Tera Pentru Dvr Seagate Skyhawk Surveillance Edition. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Hard Disk 10 Tera Pentru Dvr Seagate Skyhawk Surveillance Edition şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Hard Disk Pentru Dvr. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Hard Disk 10 Tera Pentru Dvr Seagate Skyhawk Surveillance Edition !

Preţuri Hard Disk Pentru Dvr în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Hard Disk 10 Tera Pentru Dvr Seagate Skyhawk Surveillance Edition pe dubi.ro. Poți cumpăra Hard Disk 10 Tera Pentru Dvr Seagate Skyhawk Surveillance Edition de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Hard Disk 10 Tera Pentru Dvr Seagate Skyhawk Surveillance Edition. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Hard Disk 10 Tera Pentru Dvr Seagate Skyhawk Surveillance Edition şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Hard Disk Pentru Dvr. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1499.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Hard Disk 3 Tera Sata Iii Seagate Skyhawk Pentru Dvr Surveillance Edition
 

Hard Disk 3 Tera Sata Iii Seagate Skyhawk Pentru Dvr Surveillance Edition 

Hard Disk 3 Tera SATA III Seagate SkyHawk ST3000VX009 Surveillance Edition pentru DVR.A HDD-urile Seagate Desktop sunt cele mai alese medii de stocare in materie de solutii inregistrare video.A A A A A A A A A Seagate AccuTracA A A Seagate Desktop HDD incorporeaza 340.000 de track-uri unice in lungimea unui singur inch. Aceasta densitate de stocare incredibila ofera noi capacitati si reduce costurile...


 
Imagine Hard Disk 8 Tera Seagate Skyhawk Surveillance Edition
 

Hard Disk 8 Tera Seagate Skyhawk Surveillance Edition 

Hard Disk 8ATera Seagate SurveillanceA ST8000VX000 . Este un produs Seagate produs pentru sisteme de supraveghere. Firmware specializat. -A Firmware optimizat pentru supraveghere, ce creste performanta cu pana la 30 % Gata de lucru non-stop, puteti inregistra peste 400 ore cu o rezolutie m are. Senzori RV imbunatatiti pentru o mai buna performata. A Caracteristici generale Tip Hard Disk Supraveghere...


 
Imagine Hard Disk 1 Tera (hdd) Sata Iii Seagate Pentru Dvr Skyhawk Surveillance
 

Hard Disk 1 Tera (hdd) Sata Iii Seagate Pentru Dvr Skyhawk Surveillance 

Hard Disk 1 Tera SATA III SeagateAST1000VX001 SkyHawk Seagate - Surveillance Edition A A A Se foloseste pentru stocarea inregistrarilor video direct pe DVR. Fiabilitate crescuta. HDD-urile Seagate Desktop sunt cele mai alese medii de stocare in materie de solutii de stocare desktop. Cu calitate constanta si inovatii ale performantelor imbunatatite, Seagate functioneaza perfect.A A A A A A A A A Stocare...