oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Incuietoare Biometrica Cu Card, Amprenta Si Cod Pentru Aplicatii Rezidentiale

 
Imagine Incuietoare Biometrica Cu Card, Amprenta Si Cod Pentru Aplicatii Rezidentiale
 
Incuietoare Biometrica Cu Card, Amprenta Si Cod Pentru Aplicatii Rezidentiale 1090.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Incuietoare cu Amprenta, Card, Cod si Cheie pentru aplicatii rezidentiale. A A A Caracteristici: a capacitate: 120 amprente a deschidere cu amprenta, cod, card (MIFARE HLCMA) si cheie mecanica a maner reversibil, senzor optic de inalta rezolutie (500DPI), standalone (nu necesita software), blocare intr-un punct. a se poate monta pe usi a caror broasca are interax de 70mm, 72mm, 85mm, 90mm, 92mm a finisaj: Crom satinat a alimentare: 4xAA a material: Aliaj de zinc a dimensiuni: 290x52x28 mm A Functioneaza doar cu cartele mifare de tipAHLC-M-AA NU INCLUDE BROASCA!

dubi.ro nu vinde produsul "Incuietoare Biometrica Cu Card, Amprenta Si Cod Pentru Aplicatii Rezidentiale". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Incuietoare Biometrica Cu Card, Amprenta Si Cod Pentru Aplicatii Rezidentiale pe dubi.ro. Poți cumpăra Incuietoare Biometrica Cu Card, Amprenta Si Cod Pentru Aplicatii Rezidentiale de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Incuietoare Biometrica Cu Card, Amprenta Si Cod Pentru Aplicatii Rezidentiale. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Incuietoare Biometrica Cu Card, Amprenta Si Cod Pentru Aplicatii Rezidentiale şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Hotelier. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Incuietoare Biometrica Cu Card, Amprenta Si Cod Pentru Aplicatii Rezidentiale !

Preţuri Control Acces Hotelier în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Incuietoare Biometrica Cu Card, Amprenta Si Cod Pentru Aplicatii Rezidentiale pe dubi.ro. Poți cumpăra Incuietoare Biometrica Cu Card, Amprenta Si Cod Pentru Aplicatii Rezidentiale de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Incuietoare Biometrica Cu Card, Amprenta Si Cod Pentru Aplicatii Rezidentiale. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Incuietoare Biometrica Cu Card, Amprenta Si Cod Pentru Aplicatii Rezidentiale şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Hotelier. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1090.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Yala Electromagnetica Cu Maner Card Si Amprenta
 

Yala Electromagnetica Cu Maner Card Si Amprenta 

Yala electromagnetica cu maner card si amprenta pentru birouri. A A Capacitate: 120 amprente A Caracteristici: deschidere cu Amprenta, Card sau Cheie; senzor optic de inalta rezolutie, maner reversibil, mana libera.AAlimentare: 4xAA, memorie interna pentru 864 evenimente, bateriile se pot schimba din exterior prin demontarea capacului. A Finisaj: Crom satinat,AMaterial: Aliaj de zinc,ADimensiuni: 300x52x28...


 
Imagine Incuietoare Hotel Cu Cartele De Proximitate Hlk-939-ss
 

Incuietoare Hotel Cu Cartele De Proximitate Hlk-939-ss 

Incuietoare hotel cu cartele de proximitate HLK-939-SS.AFunctioneaza cu 4 baterii AAA, si asigura o autonomie de 12 luni Include broasca cu cuplaj electromagnetic si profil standard european plus cilindru cu cheie si buton de blocare interior. Caracteristici: maner nereversibil, mana libera, carduri Temic HLCT, profil ultra subtire, blocare in 2 puncte, memorie interna pentru 250 evenimente. Bateriile...


 
Imagine Economizor De Energie Pentru Sistem Hotelier
 

Economizor De Energie Pentru Sistem Hotelier 

Se monteaza pe magistrala de curent a camerei, functionand ca un intrerupator general de electricitate in lipsa unei cartele inserate in slotul economizorului. Contine un releu. Temporizare de 30 de secunde dupa extragerea cardului din slot.A Dimensiuni: 86x86x32 mm Cartele:A functioneaza numai cu cartele TEMIC Tensiune: 220Vca, 30A