oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Indicator Optic Pentru Senzori De Fum Montati In Tavan Castetat Ri31

 
Imagine Indicator Optic Pentru Senzori De Fum Montati In Tavan Castetat Ri31
 
Indicator Optic Pentru Senzori De Fum Montati In Tavan Castetat Ri31 14.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Indicator optic pentru senzori de fum montati in tavan castetat RI31. Indicator optic pentru senzori de fum montati in tavan castetatARI31. Este montat la vedere, si indica prin semnal optic detectia unui senzor montat spre exemplu intru-un tavan castetat. Util mai ales in faza de pre-alarma, atunci cand senzorul initializeaza procedura de alarma la fum/ temperatura/etc Unipos RI31 este un indictor la distansa proiectat pentru a duplica semnalul de alarma pentru starea de incendiu, dat de detectoare de incendiu, acesta da un semnal luminos prin intermediul unui LED. Acesta poate fi utilizat in mod independent pentru semnalizare luminoasa atunci cand sunt incluse in alte sisteme

dubi.ro nu vinde produsul "Indicator Optic Pentru Senzori De Fum Montati In Tavan Castetat Ri31". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Indicator Optic Pentru Senzori De Fum Montati In Tavan Castetat Ri31 pe dubi.ro. Poți cumpăra Indicator Optic Pentru Senzori De Fum Montati In Tavan Castetat Ri31 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Indicator Optic Pentru Senzori De Fum Montati In Tavan Castetat Ri31. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Indicator Optic Pentru Senzori De Fum Montati In Tavan Castetat Ri31 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Antiincendiu Conventional. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Indicator Optic Pentru Senzori De Fum Montati In Tavan Castetat Ri31 !

Preţuri Antiincendiu Conventional în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Indicator Optic Pentru Senzori De Fum Montati In Tavan Castetat Ri31 pe dubi.ro. Poți cumpăra Indicator Optic Pentru Senzori De Fum Montati In Tavan Castetat Ri31 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Indicator Optic Pentru Senzori De Fum Montati In Tavan Castetat Ri31. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Indicator Optic Pentru Senzori De Fum Montati In Tavan Castetat Ri31 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Antiincendiu Conventional. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 14.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Indicator Acustic Pentru Senzori Montati In Tavan Unipos Ri31s
 

Indicator Acustic Pentru Senzori Montati In Tavan Unipos Ri31s 

Indicator acustic pentru senzori montati in tavan Unipos RI31S. Indicator acustic pentru senzori montati in tavan Unipos RI31S.AEste montat la vedere, si indica prin semnal acusticAdetectia unui senzor montat spre exemplu intru-un tavan castetat. A Descriere: Indicator acustic de semnalizare pentru senzorii montati in tavan. Tensiune alimentare 5-30 V DC, consum in alarma 11mA dimensiune 75x75x22 mm.


 
Imagine Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori
 

Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori  1199.00 RON  (-15.00 %)

KIT ANTIINCENDIU CONVENTIONAL 10 Senzori. KIT ANTIINCENDIU CONVENTIONAL 10 Senzori de fum cu soclu, o sirena de exterior, o sirena de interior si doua butoaneAconventionale de incendiu.A A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta acolo unde este instalata centrala de detectie incendiu. Vezi produse asociate sau clickA aici A Centrala de detectie la incendiu UNIPOS FS4000/2 A A In componenta...


 
Imagine Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton
 

Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton  1600.00 RON  (-19.00 %)

KIT ANTIINCENDIU CONVENTIONAL 18 Senzori cu sirena si buton. KIT ANTIINCENDIU CONVENTIONAL 18 Senzori de fum cu soclu, sirena exterior + interior si 4 butoane conventionale de incendiu.A A A ATENTIE!ALegea va obliga sa montati o lampa de emergenta acolo unde este instalata centrala de detectie incendiu. Vezi produse asociate sau clickA aici A A A Centrala de detectie la incendiu UNIPOS FS4000/2 A Acest...