oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Intrerupator Dublu+dublu+dublu Cu Touch Livolo Din Sticla

 
Imagine Intrerupator Dublu+dublu+dublu Cu Touch Livolo Din Sticla
 

Astăzi -8.00% (economiseşti 24 RON)

Intrerupator Dublu+dublu+dublu Cu Touch Livolo Din Sticla 253.00 RON spre magazinul casesmart.ro »

Intrerupator dublu+dublu+dublu cu touch Livolo din sticla. Detalii tehnice: Intrerupator dublu+dublu+dublucu touch (atingere ) on/off cu 6 pozitii – cu led albastru – cand intrerupatorul este stins si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Produsul include suruburile necesare pentru montaj. Brand : Livolo Material Panou: Sticla Crystal termorezistenta Dimensiune: 223mm*80mm*40mm Tensiune maxima: AC 110-250V/50-60Hz Sarcina totala nominala :2000 W Curent maxim: 5 A Consum propriu: mai putin de 0.1mW Tip: Light Wall Home (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Intrerupator Dublu+dublu+dublu Cu Touch Livolo Din Sticla". Acesta este vândut în magazinul online casesmart.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Intrerupator Dublu+dublu+dublu Cu Touch Livolo Din Sticla pe dubi.ro. Poți cumpăra Intrerupator Dublu+dublu+dublu Cu Touch Livolo Din Sticla de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Intrerupator Dublu+dublu+dublu Cu Touch Livolo Din Sticla. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Intrerupator Dublu+dublu+dublu Cu Touch Livolo Din Sticla şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Intrerupatoare Cu Touch. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Intrerupator Dublu+dublu+dublu Cu Touch Livolo Din Sticla !

Preţuri Intrerupatoare Cu Touch în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Intrerupator Dublu+dublu+dublu Cu Touch Livolo Din Sticla pe dubi.ro. Poți cumpăra Intrerupator Dublu+dublu+dublu Cu Touch Livolo Din Sticla de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Intrerupator Dublu+dublu+dublu Cu Touch Livolo Din Sticla. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Intrerupator Dublu+dublu+dublu Cu Touch Livolo Din Sticla şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Intrerupatoare Cu Touch. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 253.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Intrerupator Cu Revenire Livolo Touch Din Sticla
 

Intrerupator Cu Revenire Livolo Touch Din Sticla  72.00 RON  (-11.00 %)

Intrerupator cu revenire Livolo cu touch din sticla. Detalii tehnici Intrerupator cu revenire/Buton reset cu touch (atingere) on/off cu led albastru cand intrerupatorul este stins si rosu cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Brand :...


 
Imagine Intrerupator Cu Variator Touch Livolo Din Sticla
 

Intrerupator Cu Variator Touch Livolo Din Sticla  102.00 RON  (-12.00 %)

Intrerupator cu variator cu touch Livolo din sticla. Detalii tehnice: Intrerupator cu variator ( dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu touch (atingere ) on/off –cu led albastru cand intrerupatorul este stins si rosu cand intrerupatorul este aprins, usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante,...


 
Imagine Intrerupator Draperie Cu Touch Livolo Din Sticla
 

Intrerupator Draperie Cu Touch Livolo Din Sticla  117.00 RON  (-11.00 %)

Intrerupator draperie cu touch Livolo din sticla. Detalii tehnice: Intrerupator control electric perdea/draperie, usi de garaj cu touch (atingere ) on/off –cu indicator de lumina, albastru cand intrerupatorul este oprit si rosu cand intrerupatorul este pornit. Brand : Livolo Material Panou: Sticla Crystal termorezistenta Dimensiune: 80mm*80mm*40mm Tensiune maxima: 250 V Curent maxim: 5 A Consum propriu:...