oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch

 
Imagine Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch
 
Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch 149.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Este un intrerupator wireless care poate incastra ca un intrerupator normal in doza rotunda. Acesta comunica wireless cu un telefon mobil si poate fi controlat din aplicatia eWeLink.A A Intrerupatorul are un design minimalist, creat din sticla alba care ofera o imagine luxurianta oricarei case. Include un led care ilumineaza panoul din spate pentru a te ajuta sa gasesti intrerupatorul noaptea.A A Acum poti sa iti faci viata mai usoara cu acest intrerupator WIFI modern, alternativ la intrerupatoarele clasice. A In aplicatie se pot programa timpi de stingere si programe de aprindere/stingere (pentru simularea prezentei). A A Functii Aplicatie - control de la distanta ON/OFF - programare timp / (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch pe dubi.ro. Poți cumpăra Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Casa Inteligenta. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch !

Preţuri Casa Inteligenta în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch pe dubi.ro. Poți cumpăra Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Casa Inteligenta. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 149.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Pachet 4 X Priza Wifi Cu Temporizare 2000w Sonoff S20
 

Pachet 4 X Priza Wifi Cu Temporizare 2000w Sonoff S20 

Priza inteligenta witeless Sonoff 2000W S20 este o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor. Soclul inteligent ofera conexiune WIFI. Modulul de priza este de tip EU (se potriveste in prizele din Romania).A A Priza wi-fi se poate actiona prin aplicatia eWELINK disponibila pe Android sau iPhone. Aceasta se poate opri/porni sau se poate temporiza cu ajutorul aplicatiei. A A Caracteristici tehnice...


 
Imagine Releu Wireless 1 Canal, Gsm-gprs 16a Sonoff G1
 

Releu Wireless 1 Canal, Gsm-gprs 16a Sonoff G1 

Cele mai importante functii pe care le indeplineste: Suporta cartela SIM a GSM/GPRS:800/900/1800/1900MHz Se poate controla prin date GPRS a Comunica prin Cloud in reteaua GPRS, sau WiFi Comutare de la distanta ON/OFF a Porneste sau opreste dispozitivele electrice de oriunde. Aplicatie Aa Aplicatie gratuita iOS si Android - eWeLINK Temporizare a Suporta orar si numaratoare inversa pentru comutare Impartasirea...


 
Imagine Releu Inteligent, 4 Canale 10a, Wireless Si Radio 433mhz, Sonoff 4ch Pro
 

Releu Inteligent, 4 Canale 10a, Wireless Si Radio 433mhz, Sonoff 4ch Pro 

Sonoff este un releu inteligent cu 4 canale care se poate monta pe o sina DIN. Aceasta suporta 4 dispozitive electrice si poate sa le porneasca/opreasca separat direct din aplicatia de mobil EWeLINK A Pe langa puteti monitoriza starea dispozitivelor din aplicatie in timp real. E ca si cum ai folosi un releu SONOFF Basic dar cu 4 intrari diferite.A A Carcasa se poate monta pe sina DIN, standard pentru...