oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch

 
Imagine Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch
 

Astăzi -16.00% (economiseşti 30 RON)

Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch 149.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Intrerupator wifi incastrabil Sonoff Touch. Este un intrerupator wireless care poate incastra ca un intrerupator normal in doza rotunda. Acesta comunica wireless cu un telefon mobil si poate fi controlat din aplicatia eWeLink.A A Intrerupatorul are un design minimalist, creat din sticla alba care ofera o imagine luxurianta oricarei case. Include un led care ilumineaza panoul din spate pentru a te ajuta sa gasesti intrerupatorul noaptea.A A Acum poti sa iti faci viata mai usoara cu acest intrerupator WIFI modern, alternativ la intrerupatoarele clasice. A In aplicatie se pot programa timpi de stingere si programe de aprindere/stingere (pentru simularea prezentei). A A Functii Aplicatie - control (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch pe dubi.ro. Poți cumpăra Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Casa Inteligenta. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch !

Preţuri Casa Inteligenta în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch pe dubi.ro. Poți cumpăra Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Intrerupator Wifi Incastrabil Sonoff Touch şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Casa Inteligenta. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 149.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Carcasa Rezistenta La Apa Pentru Sonoff
 

Carcasa Rezistenta La Apa Pentru Sonoff 

Carcasa rezistenta la apa pentru SONOFF. ASonoff IP66 este o carcasa de calitate, rezistenta la apa care poate fi folosita cu diverse dispozitive Sonoff cu 1 sau 2 relee. Este potrivita pentru medii subacvatice (acvariu) sau pentru exterior.A Pentru modelele:ASONOFF Basic,ASONOFF TH10/TH16,ASONOFF RF, SONOFF DUAL,ASONOFF POW/ SONOFF G1 A A


 
Imagine Telecomanda 4 Butoane Pentru Sonoff Rf
 

Telecomanda 4 Butoane Pentru Sonoff Rf 

Telecomanda 4 butoane pentru Sonoff RF. Telecomanda cu 4 butoane RF compatibila cuAgama de echipamente SONOFF RF. Aceasta telecomanda poate fi inrolata pe 4 relee independente cu un canal din gamaASONOFF RF.


 
Imagine Releu Wireless 16 Amperi, Un Canal Si Intrare Senzor Umiditate-temperatura Sonoff Th16
 

Releu Wireless 16 Amperi, Un Canal Si Intrare Senzor Umiditate-temperatura Sonoff Th16 

Releu Wireless 16 Amperi, un canal si intrare senzor umiditate/temperatura SONOFF TH16. Sonoff TH16 este un releu inteligent radio cu un canal 16 amperi si intrare de senzor de temperatura. Il conectezi direct la routerul din casa si iti poate monitoriza temperatura si uminditatea (*daca ii conectezi un senzor de umiditate/temperatura) prin aplicatia de mobil. A A Acesta suporta diverse raguri/intervaleAde...