oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Kit Accesorii Sisteme De Supraveghere 8 Camere

 
Imagine Kit Accesorii Sisteme De Supraveghere 8 Camere
 
Kit Accesorii Sisteme De Supraveghere 8 Camere 369.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Acest kit de accesorii pentru sisteme supraveghere este special gandit pentru un sistem de supraveghere video cu 8Acamere. Contine douaArole de cablu coaxial 100 metri cu alimentare 100 metri, 16 mufe BNC, 16 mufe F, 8 mufe DCM si o sursa de 20 Amperi.A

dubi.ro nu vinde produsul "Kit Accesorii Sisteme De Supraveghere 8 Camere". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Kit Accesorii Sisteme De Supraveghere 8 Camere pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Accesorii Sisteme De Supraveghere 8 Camere de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Accesorii Sisteme De Supraveghere 8 Camere. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Accesorii Sisteme De Supraveghere 8 Camere şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Video Balun Si Mufe. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Kit Accesorii Sisteme De Supraveghere 8 Camere !

Preţuri Video Balun Si Mufe în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Kit Accesorii Sisteme De Supraveghere 8 Camere pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Accesorii Sisteme De Supraveghere 8 Camere de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Accesorii Sisteme De Supraveghere 8 Camere. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Accesorii Sisteme De Supraveghere 8 Camere şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Video Balun Si Mufe. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 369.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Amplificator (repetor) De Semnal Ahd, Hd-cvi, Hd-tvi
 

Amplificator (repetor) De Semnal Ahd, Hd-cvi, Hd-tvi 

Amplificator (Repetor) de semnal AHD, HD-CVI, HD-TVI. Se poate utiliza pentru amplificarea semnalului video de la camera la DVR fie pe UTP fie pe Coaxial. Cea mai importanta caracteristica este ca se pot folosii un numar nelimitat de repetoare. Spre exemplu, pe cablu RG6 TRISH se poate transmite la 500 de metrii fara pierdere de calitate. Daca dorim sa transmitem la 1500 de metrii, putem folosii 3...