oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori

 
Imagine Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori
 
Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori 1151.00 RON spre magazinul a2t.ro »

KIT ANTIINCENDIU CONVENTIONAL 10 Senzori de fum cu soclu, o sirena de exterior, o sirena de interior si doua butoaneAconventionale de incendiu.A A A A Centrala de detectie la incendiu UNIPOS FS4000/2 A A In componenta avem o centrala de detectie incendiu UNIPOS FS4000/2 conventionala cu doua zone, 1 iesire controlabila, o iesire de avarie pe releu, afisaj cu LED-uri. Suporta pana la 64 detectori (Maxim 32/ zona) . A A A Centrala de detectie la incendiu poate sa: A A A - A A A AControleze zonele de alarma si iesirile controlabile in conditii de avarii si resetare automata - A A A ADetecteaza sau inlatura senzorul si reseteaza automat centrala -AAAAAAA Identifica punctul de apel manual -AAAAAAA (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Antiincendiu Conventional. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori !

Preţuri Antiincendiu Conventional în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Antiincendiu Conventional 10 Senzori şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Antiincendiu Conventional. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1151.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Interfata Cu 4 Relee Pentru Centralele Antiincendiu Unipos Fd4201-4
 

Interfata Cu 4 Relee Pentru Centralele Antiincendiu Unipos Fd4201-4 

Interfata cu 4 relee pentru centralele antiincendiu Unipos FD4201-4 Modul de stingere 4 iesiri releu pentru centralele din seria FS4000. Modulul dispune de interfata RS485 si permite comunicarea cu repetorul FS500R si/sau centralele de alarma conventionale din seria FS4000,FS5200 si FS5200E.


 
Imagine Centrala Detectie Incendiu Conventional Max 256 Detectori Unipos Fs4000-8
 

Centrala Detectie Incendiu Conventional Max 256 Detectori Unipos Fs4000-8 

Centrala de detectie la incendiu Unipos FS4000/8 Aeste o centrala conventionala de incendiu cu 8Azone, 1 iesire controlabila, 1 iesire de avarie pe releu, afisaj cu LED-uri, cu un numar maxim de 256Adetectore pe zona, rezistenta unei singure zone este de maxim 100 ohmi, tip de conectare zona cu 2 fire, buzer incorporat, tensiune de alimentare la retea 187V - 252V AC, 50/60 Hz iar tensiunea de acumulator...


 
Imagine Indicator Acustic Pentru Senzori Montati In Tavan Unipos Ri31s
 

Indicator Acustic Pentru Senzori Montati In Tavan Unipos Ri31s 

Indicator acustic pentru senzori montati in tavan Unipos RI31S.AEste montat la vedere, si indica prin semnal acusticAdetectia unui senzor montat spre exemplu intru-un tavan castetat. A Descriere: Indicator acustic de semnalizare pentru senzorii montati in tavan. Tensiune alimentare 5-30 V DC, consum in alarma 11mA dimensiune 75x75x22 mm.