oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton

 
Imagine Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton
 
Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton 1549.00 RON spre magazinul a2t.ro »

KIT ANTIINCENDIU CONVENTIONAL 18 Senzori de fum cu soclu, sirena exterior + interior si 4 butoane conventionale de incendiu.A A A A Centrala de detectie la incendiu UNIPOS FS4000/2 A Acest kit contine o centrala de detectie la incendiu cu doua zone conventionala UNIPOS FS4000/2. Aceasta centrala suporta pana la 32 detectori pe fiecare zona (maxim 64 total) .A A A A Functiile centralei de detectie la incendiu sunt: A A Controlul zonelor de alarma Controlul iesirilor controlabile Contorl in conditii de avarii si resetare automata Identifica punctul de apel manual Illuminare LED Buzzer incorporat Intarziere a iesirilor pentru conditii de incendiu intre 1-7 minute dupa inregistrarea starii de incendiu (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Antiincendiu Conventional. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton !

Preţuri Antiincendiu Conventional în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Antiincendiu Conventional 18 Senzori Cu Sirena Si Buton şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Antiincendiu Conventional. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1549.00 RON