oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Kit Automatizare Poarta Batanta 2x5 Metri Life Optimo5

 
Imagine Kit Automatizare Poarta Batanta 2x5 Metri Life Optimo5
 
Kit Automatizare Poarta Batanta 2x5 Metri Life Optimo5 2099.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Kit automatizare poarta batanta 2x5 metri Life Optimo5. Kit automatizare poarta batanta 2x5 metri cu maxim 700Kg/Canat A Producator LIFE Italia. 3 Ani garantie. Programamare foarte usoara, nu necesita cunostinte evoluate.A A A Un set de automatizare poarta complet! A Kit-ul Optimo 5 este format din doua brate motorizate, un panou de control, o lampa de avertizare, doua fotocelule si doua telecomezi. Rezultatul final este controlul absolut al portii fara compromis. Automatizarile de poarta batanta se instaleaza deobicei in interiorul curtii fara a intervenii asupra designului arhitectural al gardului. Operarea automatizarii de poarta se poate face in mai multe moduri cum ar fi printr-o telecomanda (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Kit Automatizare Poarta Batanta 2x5 Metri Life Optimo5". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Kit Automatizare Poarta Batanta 2x5 Metri Life Optimo5 pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Automatizare Poarta Batanta 2x5 Metri Life Optimo5 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Automatizare Poarta Batanta 2x5 Metri Life Optimo5. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Automatizare Poarta Batanta 2x5 Metri Life Optimo5 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Automatizari Porti. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Kit Automatizare Poarta Batanta 2x5 Metri Life Optimo5 !

Preţuri Automatizari Porti în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Kit Automatizare Poarta Batanta 2x5 Metri Life Optimo5 pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Automatizare Poarta Batanta 2x5 Metri Life Optimo5 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Automatizare Poarta Batanta 2x5 Metri Life Optimo5. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Automatizare Poarta Batanta 2x5 Metri Life Optimo5 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Automatizari Porti. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 2099.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Kit Automatizare Poarta Batanta Brat Articulat Life
 

Kit Automatizare Poarta Batanta Brat Articulat Life 

Kit automatizare poarta batanta brat articulat Life. Kit automatizare poarta batanta brat articulat Life 2x 2,3 metri si 250 Kg / canat A Kit de automatizare poarta brat articulat ARMOR- 3 Ani garantie. Foate usor de instalat. Kitul poate fi montat pe porti cu stalpi grosiAde pana la 40 cm A A Un kit de automatizare poarta articulat din care nu lipseE te nimic!A A Automatizarea de poarta Armor este...


 
Imagine Automatizare Batanta Life Brat Articulat 400kg Pe Canat
 

Automatizare Batanta Life Brat Articulat 400kg Pe Canat 

Automatizare batanta Life brat articulat 400KG pe canat. Automatizare poarta batanta pentru porti de maxim 2X400 KG si 3 metri/canat . Un motor foarte puternic care se instaleaza foarte usor. Este pretabil pentru stalpi grosi si porti mari si grele. 3 ani garantie! A A A O automatizare de poarta exceptionala A Life SINUO 3 UNI DL uneste maximul de robustete si un inalt coeficient de prestatie, cu un...


 
Imagine Automatizare Usa Pietonala Life One
 

Automatizare Usa Pietonala Life One 

Automatizare usa pietonala LIFE ONE. Automatizare usa pietonala LIFE ONE.Pentru automatizarea unei usi sau porti pietonale. Alimentare pe 24 de volti. Are la baza motorul de la LIFE OPTIMO2 pentru o deschidere de durata si silentioasa. A Kitul este format din : A Motor OP2 = 1 buc Sporti de prindere = 1 Set Telecomanda = 2 buc Centrala de automatizare = 1 buc A A Construite din materiale de calitate...