oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer + Cremaliera

 
Imagine Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer + Cremaliera
 
Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer + Cremaliera 1449.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Kit automatizare poarta culisanta 600 Kg LIFE Acer + Cremaliera Este un kit complet de automatizare poarta culisanta care se poate folosii pana in 600 kg. In pachet veti primi si 4 metri de cremaliera metalica pentru instalarea ei pe poarta. Se programeaza foarte usor. Este produs de LIFE in italia si beneficiati de 3 ani garantieA A A In pachet gasiti: 1 buc Motor Acer600 + placa de montaj 2 buc Limitatori de cursa mecanici 2 buc TelecomandaA 1 set Fotocelule VISIO 1 Buc Lampa de semnalizare cu antena 1 buc Manual de instalare , Romana , Engleza Italiana 4Abuc 1 Metru cremaliera metalica (total 4 metri) A A A A A A Idei si materiale care rezista in timp AA Automatizarea de poarta culisanta Acer (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer + Cremaliera". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer + Cremaliera pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer + Cremaliera de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer + Cremaliera. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer + Cremaliera şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Automatizari Porti Culisante. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer + Cremaliera !

Preţuri Automatizari Porti Culisante în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer + Cremaliera pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer + Cremaliera de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer + Cremaliera. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer + Cremaliera şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Automatizari Porti Culisante. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1449.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Automatizare Poarta Culisanta Life Cu 4 Metri Cremaliera
 

Automatizare Poarta Culisanta Life Cu 4 Metri Cremaliera 

Kit complet pentru automatizare porti culisante 400KG cu 4 metri de cremaliera cu insertieAmetalica, rezistenta la intemperii. Produs de LIFE in Italia din cele mai calitative materiale aceasta automatizare are trei ani garantie.AFunctiile portii se pot programa dupa dorinta si cu maxima usurinta in functie de propriile exigente. Cremaliera cu insertieAmetalica se poate folosi in aplicatii rezidentiale...


 
Imagine Kit Automatizare Poarta Culisanta 400 Kg Life Acer
 

Kit Automatizare Poarta Culisanta 400 Kg Life Acer 

Kit automatizare pentru porti culisante de 400 KG. Producator LIFE Italia. 3 Ani garantie. Programare foarte usoara, nu necesita cunostinte evoluate.A A A Simplitate in instalare si configurare A A Toate functiile acestor automatizari de porti culisante se pot programa dupa fiecare cerinta cu maxima usurinta, in functie de exigentele fiecaruia. Panoul de comanda, este integrat direct in carcasa de...


 
Imagine Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer
 

Kit Automatizare Poarta Culisanta 600 Kg Life Acer 

Kit automatizare poata culisanta 600 Kg LIFE Acer. Producator LIFE Italia.A3 Ani garantie. Programamare foarte usoara, nu necesita cunostinte evoluate.A Kitul LIFE ACER600 contine :A A 1 buc Motor Acer600 + placa de montaj 2 buc Limitatori de cursa mecanici 2 buc Telecomanda FIDO2A 1 set Fotocelule VISIO 1 Buc Lampa de semnalizare cu antena 1 buc Siker de avertizare 1 buc Manual de instalare , Romana...