oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Kit Complet Supraveghere Interior 2 Camere Full Hd

 
Imagine Kit Complet Supraveghere Interior 2 Camere Full Hd
 

Astăzi -11.00% (economiseşti 95 RON)

Kit Complet Supraveghere Interior 2 Camere Full Hd 699.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Kit complet supraveghere interior 2 camere Full HD. Kit complet de supraveghere cu 2 camere de supraveghere de interior 2A megapixeli A Kit complet de supraveghere video cu 2 camere de interior. Acesta are in componenta un DVR de 4 canale pentabrid Safer si 2 camere de interior de 2 Megapixel. Camerele sunt dome cu lentila fixa luminoasa deA2.8 mm, dispun de led-uri infrarosu care ajuta camera de supraveghere sa vada pe timpul noptii pe distanta de pana la 20Ametri. Inregistratorul DVR se poate vizualiza fara probleme pe internet, chiar daca aveti IP Dinamic. Este inclus si un HDD deA1 TB. A A A A Simplu de configurat! A A A ContineAsursa si un HDD. Trebuie doar mufat. Se deschide carcasa si (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Kit Complet Supraveghere Interior 2 Camere Full Hd". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Kit Complet Supraveghere Interior 2 Camere Full Hd pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Complet Supraveghere Interior 2 Camere Full Hd de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Complet Supraveghere Interior 2 Camere Full Hd. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Complet Supraveghere Interior 2 Camere Full Hd şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Kituri Supraveghere Turbo Hd. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Kit Complet Supraveghere Interior 2 Camere Full Hd !

Preţuri Kituri Supraveghere Turbo Hd în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Kit Complet Supraveghere Interior 2 Camere Full Hd pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Complet Supraveghere Interior 2 Camere Full Hd de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Complet Supraveghere Interior 2 Camere Full Hd. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Complet Supraveghere Interior 2 Camere Full Hd şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Kituri Supraveghere Turbo Hd. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 699.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Kit Supraveghere Mixt Complet, 4 Camere Full Hd, Ir La 20m
 

Kit Supraveghere Mixt Complet, 4 Camere Full Hd, Ir La 20m  849.00 RON  (-12.00 %)

Kit supraveghere mixt complet, 4 camere FULL HD, IR la 20m. Kitul contine: A aA2 xAcamere de exterior Full HD, lentila de 3.6mm a 2 x camere de interior Full HD, lentila de 2.8mm a 1 xADVR 4 canaleApentabridASafer a 1 xAHDDASeagateA1 TB a 1 xAcablu de alimentare + cablu coaxial RG6 100 m TWIN aA1 xAsursa de alimentare 12V 10A a 8 xAmufa F a 8 xAmufa F la BNC a 4 xAmufa DCM A AA A A Camera de exterior...


 
Imagine Kit Complet 2 Camere Supraveghere Video Full Hd Exterior
 

Kit Complet 2 Camere Supraveghere Video Full Hd Exterior  749.00 RON  (-5.00 %)

Kit complet 2 camere supraveghere video FULL HD exterior. Kit complet supraveghere video FULL HD exterior A Kit complet supraveghere video FULL HD exterior. Un pachet de supraveghere video complet la o rezolutie foarte buna pentru ca tu sa poti inregistra imagini de calitate si astfel sa le poti folosii cu succes atunci cand ai un eveniment neplacut. In pachet puteti gasi doua camere de supraveghere...


 
Imagine Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri Safer
 

Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri Safer  839.00 RON  (-13.00 %)

Kit supraveghere complet 4 camere exterior Full HD IR 20 metri Safer. KitAde supraveghere complet cu 4 camere Full HD de exterior A A Kitul contine: a 4 xAcamera de exterior Full HDA a 1 xADVR 4 canale pentabrid Safer a 1 xAHDDASeagate de 1 TB a 1 xAcablu Twin coaxial cu alimentare 2x0.75, 100 metri aA1 xAsursa de alimentare a 8 xAmufa F a 8 xAmufa F la BNC a 4 xAmufa DCM A Acest pachet contine toate...