oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Kit Interfonie Scara De Bloc Pentru 10 Apartamente Electra Complet

 
Imagine Kit Interfonie Scara De Bloc Pentru 10 Apartamente Electra Complet
 

Astăzi -5.00% (economiseşti 58 RON)

Kit Interfonie Scara De Bloc Pentru 10 Apartamente Electra Complet 1099.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Kit interfonie scara de bloc pentru 10 apartamente ELECTRA complet. Kit interfonie scara de bloc pentru 10 apartamente complet ELECTRA. AEste un intefon robust, construit si configurat special pentru aplicatii de bloc, care a confirmat acest lucru in cei 19 ani de cand este pe piata. La acest sistem se poate atasa si un cititor suplimentar de cartela pentru usa din spate a blocului. A A A A Descarca cartea tehnica Electra A A A ELECTRA Aeste o companie 100% romaneasca, infiintata in 1991 si avand ca obiect principal de activitate design-ul, dezvoltarea si productia de sisteme de interfonie, control acces si echipamente electronice. A A A A A A Pe parcursul anilor de experienta, ELECTRA (Grup) (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Kit Interfonie Scara De Bloc Pentru 10 Apartamente Electra Complet". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Kit Interfonie Scara De Bloc Pentru 10 Apartamente Electra Complet pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Interfonie Scara De Bloc Pentru 10 Apartamente Electra Complet de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Interfonie Scara De Bloc Pentru 10 Apartamente Electra Complet. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Interfonie Scara De Bloc Pentru 10 Apartamente Electra Complet şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Interfoane Pentru Scari De Bloc. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Kit Interfonie Scara De Bloc Pentru 10 Apartamente Electra Complet !

Preţuri Interfoane Pentru Scari De Bloc în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Kit Interfonie Scara De Bloc Pentru 10 Apartamente Electra Complet pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Interfonie Scara De Bloc Pentru 10 Apartamente Electra Complet de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Interfonie Scara De Bloc Pentru 10 Apartamente Electra Complet. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Interfonie Scara De Bloc Pentru 10 Apartamente Electra Complet şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Interfoane Pentru Scari De Bloc. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1099.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Panou Interfon Scara De Bloc Electra Pes.a255-i
 

Panou Interfon Scara De Bloc Electra Pes.a255-i 

Panou interfon scara de bloc Electra PES.A255-I. Panou interfon scara de bloc Electra PES.A255-I . Se poate folosi pentru instalatii de interfonie pana la 255 de apartamente. A A Panou exterior AUDIO pentru Blocuri - 255 familii , montaj aparent, 283 x 126 x 43 mm A A Carcasa INOX ~ Display pentru afisare nr. interior apelat ~ Tastatura iluminata ~ Acces RFID ~ Comunicatie semi-duplex ~ Functii : apel,...


 
Imagine Programator Pentru Adrese Terminale, Compatibil Touch Line, Electra Prg.trm.001
 

Programator Pentru Adrese Terminale, Compatibil Touch Line, Electra Prg.trm.001 

Programator pentru adrese terminale, compatibil Touch Line, Electra PRG.TRM.001. Cu ajutorul programatorului PRG.TRM.001 se programeaza adresele posturilor de interfon ELECTRA care se vor monta in interior (casa). De obicei, adresa terminalului (postului interior) este aceeasi cu numarul apartamentului din cladirea respectiva. Programarea acestei adrese in terminal (post) are loc inainte de fixarea...


 
Imagine Legatura Flexibila Copex Metal Electra Leg.flx.usa
 

Legatura Flexibila Copex Metal Electra Leg.flx.usa 

Legatura flexibila COPEX metal Electra LEG.FLX.USA. Legatura flexibila COPEX metal Electra. Se foloseste pentru trecerea cablului de alimentare a yalei de pe toc pe usa.A