oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Kit Sirena Exterior Bs1 Si Acumulator

 
Imagine Kit Sirena Exterior Bs1 Si Acumulator
 

Astăzi -7.00% (economiseşti 12 RON)

Kit Sirena Exterior Bs1 Si Acumulator 147.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Kit sirena exterior BS1 si acumulator. Sirena de exterior cu flash. Compatibila cu orice sistem de alarma. Protectie metalica pe interior. Tamper. Poate comanda pe Trigger - sau Trigger +. A Sirena de exterior cu flash -A Descarca manual romana Presiune acustica 120 dB Protectie Cutie de plastic dublata cu tabla, contine tamper,antisabotaj Avertizare Optica, acustica Dimensiune 260 x 190 x 100 mm Altele Poate fi echipata cu Acumulator de 4.5 AH sau 7 AH A A A A Acumulator capsulat cu gel fara intretinere 12V- 7AH. Se foloseste pentru sisteme de alarma sau sireneA A Acumulator cu gel pentru centrala de alarma sau sirena A Tensiune 12 V Amperi 7 AH Altele Fara intretinere ( capsat )

dubi.ro nu vinde produsul "Kit Sirena Exterior Bs1 Si Acumulator". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Kit Sirena Exterior Bs1 Si Acumulator pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Sirena Exterior Bs1 Si Acumulator de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Sirena Exterior Bs1 Si Acumulator. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Sirena Exterior Bs1 Si Acumulator şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sirene Sisteme Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Kit Sirena Exterior Bs1 Si Acumulator !

Preţuri Sirene Sisteme Alarma în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Kit Sirena Exterior Bs1 Si Acumulator pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Sirena Exterior Bs1 Si Acumulator de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Sirena Exterior Bs1 Si Acumulator. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Sirena Exterior Bs1 Si Acumulator şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sirene Sisteme Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 147.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sirena De Exterior Bs1 Pentru Sisteme Alarma
 

Sirena De Exterior Bs1 Pentru Sisteme Alarma 

Sirena de exterior BS1 pentru sisteme de alarma. Sirena de exterior cu flash. Compatibila cu orice sistem de alarma. Protectie metalica pe interior. Tamper. Poate comanda pe Trigger - sau Trigger +. A Sirena de exterior cu flash -A Descarca manual romana Presiune acustica 120 dB Protectie Cutie de plastic dublata cu tabla, contine tamper,antisabotaj Avertizare Optica, acustica Dimensiune 260 x 190...


 
Imagine Sirena De Interior Cu Flash Ld95
 

Sirena De Interior Cu Flash Ld95 

Sirena de interior cu flash LD95. Caracteristici principale ale sirenei de interior cu flash LD95: A a Presiune acustica: 104 dB; a Comanda independenta; a Tensiune de alimentare: 10 - 14 V ( 12 V nominal); a Consum: sirena 200 mA; a Flash: 250 mA; a Putere: 110 dB; a Dimensiune: 122 x 72 x 35 mm.