oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Kit Sistem De Alarma Wireless Dsc Impassa 3 Zone

 
Imagine Kit Sistem De Alarma Wireless Dsc Impassa 3 Zone
 

Astăzi -30.00% (economiseşti 550 RON)

Kit Sistem De Alarma Wireless Dsc Impassa 3 Zone 1249.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Kit sistem de alarma wireless DSC IMPASSA 3 zone. Kit sistem de alarma wireless DSC IMPASSA 3 zone IMPASSA este cel mai nou sistem de alarma wireless de la DSC. Este un sistem antiefractie din de ultima generatie. Sistemul de alarma de la DSC IMPASSA va apara casa si rezidentii ei impotriva infractorilor. Punctele forte ale acestui sistem de alarma sunt: A AA A A A AAAccepta integrarea optionala a unui comunicator GSM 3GA AAAAAAAAA Un sistem wireless flexibil AAAAAAAAA Comunicare audio bidirectionala A Bineinteles ca tot mai multi proprietari renunta la linia de telefon cablata si raman doar cu cartelele 3G, astfel DSC a inteles aceasta cerinta a pietei si a creat un sistem de alarma care poate (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Kit Sistem De Alarma Wireless Dsc Impassa 3 Zone". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Kit Sistem De Alarma Wireless Dsc Impassa 3 Zone pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Sistem De Alarma Wireless Dsc Impassa 3 Zone de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Sistem De Alarma Wireless Dsc Impassa 3 Zone. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Sistem De Alarma Wireless Dsc Impassa 3 Zone şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Dsc. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Kit Sistem De Alarma Wireless Dsc Impassa 3 Zone !

Preţuri Sisteme De Alarma Dsc în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Kit Sistem De Alarma Wireless Dsc Impassa 3 Zone pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Sistem De Alarma Wireless Dsc Impassa 3 Zone de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Sistem De Alarma Wireless Dsc Impassa 3 Zone. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Sistem De Alarma Wireless Dsc Impassa 3 Zone şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Dsc. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1249.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sistem De Alarma Dsc Wireless Alexor 3 Zone
 

Sistem De Alarma Dsc Wireless Alexor 3 Zone 

Sistem de alarma DSC wireless Alexor 3 zone. Sistem de alarma DSC wireless Alexor 3 zone A Sistem de alarma DSC ALEXOR wireless cu 3 zone A Kitul contine : Centrala wireles ALEXOR, 1 tastatura WT5500, 2 detectori de miscare, 1 contact magnetic, 2 telecomenzi. Include acumulator si transformator. Dispune de comunicare radio bidirectionala cu componentele sisitemului si permite inrolarea a maxim 4 tastaturi...


 
Imagine Centrala De Alarma 8 Zone Cu Atz Pc1404
 

Centrala De Alarma 8 Zone Cu Atz Pc1404 

Centrala de alarma 8 zone cu ATZ PC1404. Centrala de alarma 8 zone DSC cu ATZ PC1404 A Centrala DSC PC1404 are 4 zone pe placa si o partitie. Cele 4 zone pot fi dublate la 8 oferind asfel posibilitatea adaugarii de noi elemente. Pachetul contine centrala DSC A PC1404 si tastatura LED PC1404RKZ cu 8 zone.AO centrala cu un raport pret/calitate foarte bun. Recomandata pentru locatii mici si medii. A Centrala...


 
Imagine Centrala De Alarma Dsc 4 Zone Pc585
 

Centrala De Alarma Dsc 4 Zone Pc585 

Centrala de alarma DSC 4 zone PC585. Centrala de alarma DSC 4 zone PC585 A Centrala de alarma DSC 4 zone PC585 . Prima centrala DSC din seria Power cu 4 zone pe placa este o solutie viabila pentru proiectele mici pina in 4 zone de detectie. Poate cea mai cunoscuta centrala de alarma de la DSC centrala de alarma DSC PC585 este o solutie eleganta si sigura pentru obiective mici, care nu necesita multe...