oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri

 
Imagine Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri
 
Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri 849.00 RON spre magazinul a2t.ro »

KitAde supraveghere complet cu 4 camere Full HD de exterior A A Kitul contine: a 4 xAcamera de exterior Full HDA a 1 xADVR 4 canale pentabrid Safer a 1 xAHDDASeagate de 1 TB a 1 xAcablu coaxialA100 metri a 1 x cablu de alimentare 2 x 0.5 mmA100 metri aA1 xAsursa de alimentare 5Ah a 8 xAmufa F a 8 xAmufa F la BNC a 4 xAmufa DCM A Acest pachet contine toate accesoriile de care aveti nevoie pentru instalarea sistemului.A A AA Camera Full HD IRA20 metri A A Camera este echipata cu un senzorAde imagine CMOS Full HD de 2,1 megapixeli. Impreuna cu procesorul de imagine performant ofera imagini clare chiar si in conditii de iluminare dificile, datorita functiilor DWDR si 3DNR. A Camera vine echipata (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Kituri Supraveghere Turbo Hd. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri !

Preţuri Kituri Supraveghere Turbo Hd în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Supraveghere Complet 4 Camere Exterior Full Hd Ir 20 Metri şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Kituri Supraveghere Turbo Hd. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 849.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Kit Supraveghere Complet 4 Camere Interior Full Hd, Ir 20 Metri, Lentila 3.6 Mm
 

Kit Supraveghere Complet 4 Camere Interior Full Hd, Ir 20 Metri, Lentila 3.6 Mm 

KitAde supraveghere complet cu 4 camere Full HD deAinterior cu lentila de 3.6mmA A A Kitul contine: a 4 xAcamera deAinterior Full HD, lentila de 3.6mm a 1 xADVR 4 canale Full HDADahua a 1 xAHDD Seagate 1 TB a 1 xAcablu twin cu alimentare de 100 de metri aA1 xAsursa de alimentare 12V 5A a 8 xAmufa F a 8 xAmufa F la BNC a 4 xAmufa DCM A A Camera de interiorA2 Megapixeli si lentila fixa de 3,6 mm A A...


 
Imagine Kit Supraveghere Complet 4 Camere Starlight Full Hd, Ir 30 Metri, Lentila 2.8, Safer
 

Kit Supraveghere Complet 4 Camere Starlight Full Hd, Ir 30 Metri, Lentila 2.8, Safer 

KitAde supraveghere complet cu 4 camere Full HD de exterior cu lentila de 2.8mmA A A Kitul contine: a 4 xAcamera de exterior Full HD cu senzor STARLIGHT, lentila de 2.8mm a 1 xADVR 4 canaleApentabrid SAFER a 1 xAHDDASeagate 1 TB a 1 xAcablu twin cu alimentare de 100 de metri aA1 xAsursa de alimentare 12V 10A a 8 xAmufa F a 8 xAmufa F la BNC a 4 xAmufa DCM A A A SenzorASTARLIGHT 2 MP si lentila fixa...


 
Imagine Sistem Supraveghere Safer 4 Camere Exterior Full Hd Ir 40 Metri
 

Sistem Supraveghere Safer 4 Camere Exterior Full Hd Ir 40 Metri 

DVR Pentabrid 4 canaleASafer A Un nou DVR pentabrid de la SAFER, care merge pe toate tehnologiile existente pe piata ( TVI/HDCVI/CVI/CVBS). El suporta chiar siA1 camera IP, astfel vei putea avea pana laA5 camere pe acest DVR. Suporta camere Turbo HD/HDCVI/AHD de pana la 4 MP, si camerele IP pana la 6 MP. Vine cu 1 x intrare audio bidirectionala, si cu o iesire audio RCA ( linear, 1I). Permite 32 de...