oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Kit Supraveghere Video Hdcvi, 4 Camere Ir 20m Dahua

 
Imagine Kit Supraveghere Video Hdcvi, 4 Camere Ir 20m Dahua
 
Kit Supraveghere Video Hdcvi, 4 Camere Ir 20m Dahua 671.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Kit supraveghere video HDCVI, 4 camere IR 20M ADahua, contine 4 camere Dahua IR 20M, un DVR Pentabrid 4 canale 1080p Lite Dahua, o sursa de 5 amperi, cablu de alimentare 100 metri si cablu de semnal 100 metri plus mufele de conectare. Transmite imagini de calitate prin tehnologie HDCVI. A A A A Kit deAsupraveghere HDCVI pentru utilizare in exterior A In acest pachet gasiti 4 camere de supraveghere DAHUA de dimenisuni mici cu carcase etansate, rezistente la apa pentru uz exterior sau interior. Cele 4 camere de supraveghere sunt discrete si nu deranjeaza vizitatorii. Inregistreaza imagini de calitate la rezolutie HD 720p datorita senzorului de 1 megapixel si pot surprinde imagini chiar si pe timpul (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Kit Supraveghere Video Hdcvi, 4 Camere Ir 20m Dahua". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Kit Supraveghere Video Hdcvi, 4 Camere Ir 20m Dahua pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Supraveghere Video Hdcvi, 4 Camere Ir 20m Dahua de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Supraveghere Video Hdcvi, 4 Camere Ir 20m Dahua. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Supraveghere Video Hdcvi, 4 Camere Ir 20m Dahua şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Kituri Supraveghere Hdcvi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Kit Supraveghere Video Hdcvi, 4 Camere Ir 20m Dahua !

Preţuri Kituri Supraveghere Hdcvi în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Kit Supraveghere Video Hdcvi, 4 Camere Ir 20m Dahua pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Supraveghere Video Hdcvi, 4 Camere Ir 20m Dahua de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Supraveghere Video Hdcvi, 4 Camere Ir 20m Dahua. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Supraveghere Video Hdcvi, 4 Camere Ir 20m Dahua şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Kituri Supraveghere Hdcvi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 671.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Kit Supraveghere Full Hd Complet, 4 Camere Cu Microfon, Ir 50 Metri, 1 X Hdd, Dahua
 

Kit Supraveghere Full Hd Complet, 4 Camere Cu Microfon, Ir 50 Metri, 1 X Hdd, Dahua 

Camera dome HDCVI FULL HD Dahua HAC-HDW1200EMP-A A Camera SaferA HAC-HDW1220EMP-A Aeste echipata cu un senzor de imagineACMOSA1/2.7 de 2MP, cu ajutorul caruia vei obtine imagini clare, detaliate, de o calitate superioara, chiar si noaptea sau in conditii de iluminare scazuta. A Transmite semnal video si audio pe cablu coaxial sau UTP/FTP cu videobalun pana la 300 metri.A Transmisia semnalului audio...


 
Imagine Sistem De Supraveghere 4 Camere Interior Dahua, 2mp, Smart Ir 50m, Microfon Incorporat
 

Sistem De Supraveghere 4 Camere Interior Dahua, 2mp, Smart Ir 50m, Microfon Incorporat 

Camera dome HDCVI FULL HD Dahua HAC-HDW1220EMP-A A Camera SaferA HAC-HDW1220EMP-A Aeste echipata cu un senzor de imagineACMOSA1/2.7 de 2MP, cu ajutorul caruia vei obtine imagini clare, detaliate, de o calitate superioara, chiar si noaptea sau in conditii de iluminare scazuta. AA A A A Unghi larg de supraveghere cu lentila deA2.8 mmA A Camera dome Safer are o lentila wideangle de 2.8 mm pusa pe un senzor...


 
Imagine Sistem Supraveghere 4 Camere Exterior Dahua, Microfon, 2mp, Ir 80 M, Ip67, Lentila 3.6
 

Sistem Supraveghere 4 Camere Exterior Dahua, Microfon, 2mp, Ir 80 M, Ip67, Lentila 3.6 

Camera HDCVI FULL HD cu lentila de 3.6mm A A Camera FULL HD, SMART IR 80 M, IP67, Dahua HAC-HFW1200TL-A este un nou model al producatorului consacrat Dahua. Ofera rezolutie superioara 1080p FULL HD si un modul IR cu 2 led-uri puternice. Algoritmul inteligent al camerei de supraveghere adjusteaza puterea infrarosului in functie de necesitate. Camera de supraveghereAFull HD, 1080p HDCVI, care poate fi...