oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Safer

 
Imagine Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Safer
 

Astăzi -7.00% (economiseşti 150 RON)

Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Safer 1749.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Kit videointerfon cu control acces, 2 posturi interior 9 inch, SAFER. Kit videointerfon cu doua posturi de interior 9 inch cu un design superior, alb lucios pentru case moderne. Calitatea produsului si fiabilitatea in timp il recomanda ca fiind numarul 1 in sisteme de interfonie.A Postul de exterior are integrat un cititor de cartele/taguri MIFAREA Intrarea se face direct pe cititorul de cartele incorporat in postul de exterior. In pachet gasiti 2 cartele: 1 se va folosi pentru administrarea cartelelor (adaugare sau stergere) si 1 se poate folosi (dupa programare) pentru deschiderea yalei electromagnetice. CarteleAsau tag-uriAsuplimentare pot achizitionate ulterior.ASuporta maxim 150 cartele/taguri. (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Safer". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Safer pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Safer de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Safer. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Safer şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Videointerfon Rezidential. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Safer !

Preţuri Videointerfon Rezidential în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Safer pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Safer de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Safer. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Safer şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Videointerfon Rezidential. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1749.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Kit Videointerfon Safer 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie
 

Kit Videointerfon Safer 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie  599.00 RON  (-25.00 %)

Kit videointerfon SAFER 7 inch cu control acces, intercomunicatie. Kit videointerfon SAFER 7 inch cu control acces si intercomunicatie intre posturile de interior. Design deosbit si calitate excelenta.A A Acest videointerfonASAFER este o solutie de TOP pentru locuinte. Accesul pe proprietate se face cu ajutorul cartelelor sau tag-urilor de proximitate, prin trecerea lor prin dreptul cititorului de...


 
Imagine Kit Videointerfon 2 Monitoare Interior 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie Si Rfid
 

Kit Videointerfon 2 Monitoare Interior 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie Si Rfid  1149.00 RON  (-11.00 %)

Kit videointerfon 2 monitoare interior 7 inch cu control acces, intercomunicatie si RFID. Kit videointerfonASafer cu doua monitoare de interior de 7 inch, control acces si intercomunicatie intre posturile de interior. Design deosbit si calitate excelenta.A A Acest videointerfonASafer este o solutie de TOP pentru locuinte. Accesul pe proprietate se face cu ajutorul cartelelor sau tag-urilor de proximitate,...


 
Imagine Kit Videointerfon Color Safer 7 Cu Control Acces Si Stocare Pe Card Sd
 

Kit Videointerfon Color Safer 7 Cu Control Acces Si Stocare Pe Card Sd  719.00 RON  (-20.00 %)

Kit videointerfon color Safer 7 cu control acces si stocare pe card SD. Post de exterior pentru videointerfonASAFER A Este un post elegant cu carcasa metalica din duraluminiu siAplexiglass alb care ofera casei dumneavoastra un aspect modern. Postul vine echipat cu un suport de montaj pentru 45 grade. Lentila camerei ofera vizibilitate mare intr-un unghi larg de 110 grade. Se poate monta in exterior.A...