oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Kit Videointerfon Ealink 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie

 
Imagine Kit Videointerfon Ealink 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie
 
Kit Videointerfon Ealink 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie 799.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Kit videointerfon Ealink 7 inch cu control acces si intercomunicatie intre posturile de interior. Design deosbit si calitate excelenta.A A Acest videointerfon Ealink este o solutie de TOP pentru locuinte. Accesul pe proprietate se face cu ajutorul cartelelor sau tag-urilor de proximitate, prin trecerea lor prin dreptul cititorului de carduri incorporat in postul de exterior. In pachet gasiti 2 cartele: 1 se va folosi pentru administrarea cartelelor (adaugare sau stergere) si 1 se poate folosi (dupa programare) pentru deschiderea yalei electromagnetice. CarteleAsau tag-uriAsuplimentare pot achizitionate ulterior.ASuporta maxim 150 cartele/taguri. A Videointerfonul functioneaza cu cartele de proximitate. (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Kit Videointerfon Ealink 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Kit Videointerfon Ealink 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Videointerfon Ealink 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Videointerfon Ealink 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Videointerfon Ealink 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Videointerfon Rezidential. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Kit Videointerfon Ealink 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie !

Preţuri Videointerfon Rezidential în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Kit Videointerfon Ealink 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Videointerfon Ealink 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Videointerfon Ealink 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Videointerfon Ealink 7 Inch Cu Control Acces, Intercomunicatie şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Videointerfon Rezidential. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 799.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Ealink
 

Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Ealink 

Kit videointerfon cu doua posturi de interior 9 inch cu un design superior, alb lucios pentru case moderne. Calitatea produsului si fiabilitatea in timp il recomanda ca fiind numarul 1 in sisteme de interfonie.A Postul de exterior are integrat un cititor de cartele/taguri MIFAREA Intrarea se face direct pe cititorul de cartele incorporat in postul de exterior. In pachet gasiti 2 cartele: 1 se va folosi...


 
Imagine Kit Videointerfon 9 Inci Cu Control Acces Si Intercomunicatie Rfid
 

Kit Videointerfon 9 Inci Cu Control Acces Si Intercomunicatie Rfid 

Kit videointerfon 9 inci cu control acces si intercomunicatie intre posturile de interior. Design deosbit si calitate excelenta. Numarul 1 in sisteme de vieointerfonie.A A O suma de functii multimedia fac din acest model de interfon sa fie o solutie de TOP pentru locuinte moderne si elegante.AIntrarea se face direct pe cititorul de cartele incorporat in postul de exterior. In pachet gasiti 2 cartele:...


 
Imagine Kit Videointerfon Ealink 4,3 Cu Intercomunicatie
 

Kit Videointerfon Ealink 4,3 Cu Intercomunicatie 

Post de exterior pentru videointerfon Ealink A A Este un post elegant cu carcasa metalica din duraluminiu, care ofera casei dumneavoastra un aspect modern. Postul se monteaza aparent. Este echipat cu un senzor de imagine 1/4 , iar lentila camerei ofera vizibilitate mare intr-un unghi larg de 110 grade. Se poate monta in exterior, deoarece este rezistent la apa.A A A A A Caracteristici monitor interior:...