oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Kit Videointerfon Wireless Ip Dahua

 
Imagine Kit Videointerfon Wireless Ip Dahua
 
Kit Videointerfon Wireless Ip Dahua 1153.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Contine postul de exterior DHI-VTO2111D-WP impreuna cu postul de interiorA DHI-VTH5221DW ( alimentatoarele incluse ). Se poate conecta si wireless si cablat POE prin interfata RJ45. Se conecteaza direct pe telefonul tau mobil SMART prin intermediul unei aplicatii dedicate. Suporta maxim 5 utilizatori simultan pentru vizualizarea imaginilor. De asemenea, suporta inrolarea a pana la 10.000 de carduri. A Continut KIT : 1 xA DHI-VTO2111D-WP 1 xA DHI-VTH5221DW A 5 x Tag-uriA IDT-2000MFAA 2 x Alimentator de 2AA 2 x mufe DCF A A A Videointerfon IP wireless, exterior vilA, 1/4 CMOS, 1 Megapixel. Comunica wireless sau cablat cu monitorul de interior si iti poate sa comunice cu tine direct pe mobil atunci (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Kit Videointerfon Wireless Ip Dahua". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Kit Videointerfon Wireless Ip Dahua pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Videointerfon Wireless Ip Dahua de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Videointerfon Wireless Ip Dahua. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Videointerfon Wireless Ip Dahua şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Videointerfoane Tcpip. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Kit Videointerfon Wireless Ip Dahua !

Preţuri Videointerfoane Tcpip în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Kit Videointerfon Wireless Ip Dahua pe dubi.ro. Poți cumpăra Kit Videointerfon Wireless Ip Dahua de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Kit Videointerfon Wireless Ip Dahua. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Kit Videointerfon Wireless Ip Dahua şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Videointerfoane Tcpip. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1153.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Videointerfon Wireless Tcp-ip Cu Control Acces Dahua Vto2111d-wp
 

Videointerfon Wireless Tcp-ip Cu Control Acces Dahua Vto2111d-wp 

A Videointerfon wireless TCP/IP cu control acces DahuaADHI-VTO2111D-WP . Se poate folosi impreuna cu un terminal smart Android sau Apple, telefon sau tableta. Suporta maxim 5 utilizatori simultan pentru vizualizarea imaginilor. De asemenea, suporta inrolarea a pana la 10.000 de carduri. A A Se poate conecta la routter fie cablat (cu alimentare POE) fire wireless, unghi mare de vizualizare (peste 100...


 
Imagine Videointerfon Tcp-ip Cu Control Acces Dahua Vto3211d-p
 

Videointerfon Tcp-ip Cu Control Acces Dahua Vto3211d-p 

Videointerfon TCP/IP cu control acces DahuaA VTO3211D-P . Camera de 2MP. Alimentare POE. Montare aplicat. Functioneaza cu aplicatia SMART PSS de la DAHUA A Post videointerfon IP 1 butoane acces exterior vilA, 2 Megapixeli CMOS, lentilA cu unghi de 120A, Day/ Night (ICR), funcEie indicaEii vocale, posibilitate A®nregistrare mesaje video & audio, montaj aplicat, panou: aluminiu, microfon omnidirecEional,...


 
Imagine Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua
 

Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua 

Monitor pentru extinderea sistemului de videointerfon wireless DAHUA. Se foloseste impreuna cu videointerfonulA DHI-VTO2111D-W.A Ecran LCD mare de 7 inch, butoane touch, inregistrare video, slot pentru card microSD, alimentare POE.A A Atentie! Alimentatorul nu este inclus in pachet. A A A Caracteristici: A a LCD 7-inch color TFT cu taste touch si rezolutie 1024x600; a Butoane sensibile(urgenta, protectie,...