oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Lampa Exit Led Cu Kit De Emergenta 3 Ore Schrack

 
Imagine Lampa Exit Led Cu Kit De Emergenta 3 Ore Schrack
 
Lampa Exit Led Cu Kit De Emergenta 3 Ore Schrack 179.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Lampa Exit LED cu kit de emergenta 3 ore Schrack. Se foloseste pentru iluminarea iesirilor de urgenta. Autonomie pe baterie interna pina la 3 ore. Iluminat pe LED. Iluminat de siguranta. Design elegant acest corp de iluminat de siguranta se poate monta : CarcasA: design elegant format din caseta cablaje din plastic alb si rama etichete protectie IP54. Caseta cablaje contine placa balast electronic si kit emergenta 3h mentinut Pictograme: confectionate din folie elastica printata Ral 6032 distanta vizibiliate : 22 metrii w Componente electriceAled 3W aC/dC 230V aC 50Hz A20% Clasa izolatie : II montaj: montaj standard a tavan, suspendat tavan, aplicat perete, in consola. Optional suspendat pendul. (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Lampa Exit Led Cu Kit De Emergenta 3 Ore Schrack". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Lampa Exit Led Cu Kit De Emergenta 3 Ore Schrack pe dubi.ro. Poți cumpăra Lampa Exit Led Cu Kit De Emergenta 3 Ore Schrack de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Lampa Exit Led Cu Kit De Emergenta 3 Ore Schrack. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Lampa Exit Led Cu Kit De Emergenta 3 Ore Schrack şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Instalatii Electrice. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Lampa Exit Led Cu Kit De Emergenta 3 Ore Schrack !

Preţuri Instalatii Electrice în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Lampa Exit Led Cu Kit De Emergenta 3 Ore Schrack pe dubi.ro. Poți cumpăra Lampa Exit Led Cu Kit De Emergenta 3 Ore Schrack de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Lampa Exit Led Cu Kit De Emergenta 3 Ore Schrack. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Lampa Exit Led Cu Kit De Emergenta 3 Ore Schrack şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Instalatii Electrice. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 179.00 RON