oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Modul De Extensie Paradox Zx8 250.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Modul de extensie Paradox, 8 zone cablate + 1xPGM

dubi.ro nu vinde produsul "Modul De Extensie Paradox Zx8". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Modul De Extensie Paradox Zx8 pe dubi.ro. Poți cumpăra Modul De Extensie Paradox Zx8 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Modul De Extensie Paradox Zx8. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Modul De Extensie Paradox Zx8 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Modul De Extensie Paradox Zx8 !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Modul De Extensie Paradox Zx8 pe dubi.ro. Poți cumpăra Modul De Extensie Paradox Zx8 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Modul De Extensie Paradox Zx8. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Modul De Extensie Paradox Zx8 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 250.00 RON

 

Produse similare

 
 
 

Modul Paradox De Extensie Radio 

Modul Paradox RX1 de Extensie radio; 2 PGMuri; supervizare la interferente RF; indicator şi test nivel zgomot; compatibil cu gamele: Spectra SP; 32 zone radio (doar pt Spectra SP); telecomenzi compatibile : REM1/RAC1/REM15/REM101; transmitatoare compatibi


 
 
 

Modul Gsm-gprs Paradox Pcs250 

Modul Paradox PCS250 GSM/GPRS; compatibilitate: SP, MG, EVO; raportare via GPRS a evenimentelor sistemului către receptorul de monitorizare GPRS/IP: IPR512 şi/sau software IP/GPRS: IPRS-7; raportare via GSM a evenimentelor sistemului către un dispecerat a


 
 
 

Modul Internet Paradox Ip150 

Modul Internet Paradox IP150, Compatibil: NEware, WinLoad, BabyWare, iParadox, 2 intrari, 2 iesiri, criptare 128/256bit