oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum

 
Imagine Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum
 
Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum 249.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Modul intrerupator doza Z-Wave 2 canale x 1500W PAN06 cu monitorizarea consumului de energie electrica.APoate comanda ON/OFF un intrerupator de iluminat spre exemplu sau alte aparate pana la 1500W pe canal. A Poate comanda ON/OFF un intrerupator de iluminat spre exemplu sau alte aparate pana la 1500W pe canal. Se alimenteaza direct la reteaua de 220W. A Se poate folosi si ca releu pe doua canale la 12V.

dubi.ro nu vinde produsul "Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum pe dubi.ro. Poți cumpăra Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Zwave. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum !

Preţuri Zwave în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum pe dubi.ro. Poți cumpăra Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Monitorizare Consum şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Zwave. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 249.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Pan06
 

Modul Intrerupator Doza Z-wave 2 Canale X 1500w Pan06 

Modul intrerupator doza Z-Wave 2 canale x 1500W PAN06. Poate comanda ON/OFF un intrerupator de iluminat spre exemplu sau alte aparate pana la 1500W pe canal. Se alimenteaza direct la reteaua de 220W. A Se poate folosi si ca releu pe doua canale la 12V.


 
Imagine Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11
 

Priza Plug-in Z-wave 3000w Cu Masurare Consum Pan11 

Priza Plug-in Z-Wave 3000W cu masurare consum PAN11


 
Imagine Modul Universal Z-wave Hac01
 

Modul Universal Z-wave Hac01 

Modul universal Z-Wave HAC01APuteti irola un device ca si element Z-Wave pe controller. Se mai numeste si senzor binar