oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Monitor De Interior 7 Inch Ealink M2307adt

 
Imagine Monitor De Interior 7 Inch Ealink M2307adt
 
Monitor De Interior 7 Inch Ealink M2307adt 499.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Monitor de interior Ealink color 7 inch A A Monitorul Ealink M2307ADT este un model de monitor color, cu o rezolutie deA800A— 480 pixeli si o diagonala de 7 inch. Avand un design modern si minimalist, se potriveste usor in orice casa. Mai mult, monitorul are dimensiuni mici (185A—127A—17mm), astfel incat nu va ocupa mult spatiu si nici nu va deranja din punct de vedere vizual. A A Este compatibil cu postul de exterior Ealink D23CCM. Impreuna cu acest post de exterior, acest monitor se poate utiliza pentru crearea unui kit de videointerfonie util si practic, care are o serie de functii menite sa usureze si sa securizeze accesul in casa sau pe proprietatea dumneavoastra.A A A (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Monitor De Interior 7 Inch Ealink M2307adt". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Monitor De Interior 7 Inch Ealink M2307adt pe dubi.ro. Poți cumpăra Monitor De Interior 7 Inch Ealink M2307adt de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Monitor De Interior 7 Inch Ealink M2307adt. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Monitor De Interior 7 Inch Ealink M2307adt şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Videointerfon Rezidential. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Monitor De Interior 7 Inch Ealink M2307adt !

Preţuri Videointerfon Rezidential în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Monitor De Interior 7 Inch Ealink M2307adt pe dubi.ro. Poți cumpăra Monitor De Interior 7 Inch Ealink M2307adt de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Monitor De Interior 7 Inch Ealink M2307adt. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Monitor De Interior 7 Inch Ealink M2307adt şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Videointerfon Rezidential. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 499.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Monitor De Interior 9 Inch Ealink M2509adt
 

Monitor De Interior 9 Inch Ealink M2509adt 

Monitor de interior color Ealink A9 inch A A Monitorul color Ealink M2509ADT are o diagonala de 9Ainch si un design modern si minimalist. Astfel, acest monitor se potriveste usor in orice casa si are dimensiuni mici (258*178*19.7mm), astfel incat nu va ocupa mult spatiu si nici nu va deranja din punct de vedere vizual. A A Este compatibil cu postul de exterior Ealink D23CCM. Impreuna cu acest post...


 
Imagine Monitor Interior 7 Touch Screen Design Premium Stocare Microsd Ealink
 

Monitor Interior 7 Touch Screen Design Premium Stocare Microsd Ealink 

Caracteristici monitor interior: A a ecran LCD 7 a rezolutie 800*480 a conectare pe 4 fire a suporta 2 posturi de exterior + 2 camere de supraveghere a stocare pe card micro SD a operare tactila (ecran Touch Screen) a functie de deblocare a yalei electromagnetice a monitorizare voce a functie intercom de transfer al apelurilor intre posturile de interior a capturi foto a calendar si functie de ceas...


 
Imagine Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Ealink
 

Kit Videointerfon Cu Control Acces, 2 Posturi Interior 9 Inch, Ealink 

Kit videointerfon cu doua posturi de interior 9 inch cu un design superior, alb lucios pentru case moderne. Calitatea produsului si fiabilitatea in timp il recomanda ca fiind numarul 1 in sisteme de interfonie.A Postul de exterior are integrat un cititor de cartele/taguri MIFAREA Intrarea se face direct pe cititorul de cartele incorporat in postul de exterior. In pachet gasiti 2 cartele: 1 se va folosi...