oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua

 
Imagine Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua
 

Astăzi -15.00% (economiseşti 150 RON)

Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua 799.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Monitor suplimentar 7 Inch pentru videointerfon DAHUA. Monitor pentru extinderea sistemului de videointerfon wireless DAHUA. Se foloseste impreuna cu videointerfonulA DHI-VTO2111D-W.A Ecran LCD mare de 7 inch, butoane touch, inregistrare video, slot pentru card microSD, alimentare POE.A A Atentie! Alimentatorul nu este inclus in pachet. A A A Caracteristici: A a LCD 7-inch color TFT cu taste touch si rezolutie 1024x600; a Butoane sensibile(urgenta, protectie, vorbire, monitorizare, deblocare); a Deschidere de poarta sau alt echipament; a Speaker; a Functie snapshot (snapshot); a Inregistrare video instantA(manual); a Comunicare intre monitoarele sistemulu;A a Suporta 20 de panouri exterioare (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua pe dubi.ro. Poți cumpăra Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Videointerfoane Tcpip. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua !

Preţuri Videointerfoane Tcpip în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua pe dubi.ro. Poți cumpăra Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Monitor Suplimentar 7 Inch Pentru Videointerfon Dahua şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Videointerfoane Tcpip. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 799.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Videointerfon Tcp-ip Cu Control Acces Dahua Vto3211d-p
 

Videointerfon Tcp-ip Cu Control Acces Dahua Vto3211d-p 

Videointerfon TCP/IP cu control acces Dahua VTO3211D-P. Videointerfon TCP/IP cu control acces DahuaA VTO3211D-P . Camera de 2MP. Alimentare POE. Montare aplicat. Functioneaza cu aplicatia SMART PSS de la DAHUA A Post videointerfon IP 1 butoane acces exterior vilA, 2 Megapixeli CMOS, lentilA cu unghi de 120A, Day/ Night (ICR), funcEie indicaEii vocale, posibilitate A®nregistrare mesaje video & audio,...


 
Imagine Videointerfon 2 Familii Tcp-ip Cu Control Acces Dahua Vto3211d-p2
 

Videointerfon 2 Familii Tcp-ip Cu Control Acces Dahua Vto3211d-p2 

Videointerfon 2 familii TCP/IP cu control acces Dahua VTO3211D-P2. Videointerfon pentru 2 familii TCP/IP cu control acces DahuaA VTO3211D-P2 . Camera de 2MP. Alimentare POE. Montare aplicat. Functioneaza cu aplicatia SMART PSS de la DAHUA A Post videointerfon IP 1 butoane acces exterior vilA, 2 Megapixeli CMOS, lentilA cu unghi de 120A, Day/ Night (ICR), funcEie indicaEii vocale, posibilitate A®nregistrare...


 
Imagine Videointerfon Wireless Tcp-ip Cu Control Acces Dahua Vto2111d-wp
 

Videointerfon Wireless Tcp-ip Cu Control Acces Dahua Vto2111d-wp 

Videointerfon wireless TCP/IP cu control acces Dahua VTO2111D-WP. A Videointerfon wireless TCP/IP cu control acces DahuaADHI-VTO2111D-WP . Se poate folosi impreuna cu un terminal smart Android sau Apple, telefon sau tableta. Suporta maxim 5 utilizatori simultan pentru vizualizarea imaginilor. De asemenea, suporta inrolarea a pana la 10.000 de carduri. A A Se poate conecta la routter fie cablat (cu...