oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Pachet 50 X Mufa Bnc M - Utp Cu Surub

 
Imagine Pachet 50 X Mufa Bnc M - Utp Cu Surub
 
Pachet 50 X Mufa Bnc M - Utp Cu Surub 99.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Pachet 50 x Mufa BNC M - UTP cu surub. Pachet 50 bucati x Conector BNC M - UTP cu surub A A Se foloseste in sisteme de supraveghere video de tip CCTV.ASe poate conecta un cablu UTP / FTP direct pe cupla BNC.A

dubi.ro nu vinde produsul "Pachet 50 X Mufa Bnc M - Utp Cu Surub". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Pachet 50 X Mufa Bnc M - Utp Cu Surub pe dubi.ro. Poți cumpăra Pachet 50 X Mufa Bnc M - Utp Cu Surub de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Pachet 50 X Mufa Bnc M - Utp Cu Surub. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Pachet 50 X Mufa Bnc M - Utp Cu Surub şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Pack Accesorii Supraveghere. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Pachet 50 X Mufa Bnc M - Utp Cu Surub !

Preţuri Pack Accesorii Supraveghere în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Pachet 50 X Mufa Bnc M - Utp Cu Surub pe dubi.ro. Poți cumpăra Pachet 50 X Mufa Bnc M - Utp Cu Surub de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Pachet 50 X Mufa Bnc M - Utp Cu Surub. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Pachet 50 X Mufa Bnc M - Utp Cu Surub şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Pack Accesorii Supraveghere. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 99.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Pachet 50 X Mufa Bnc Tata Sertizabila Rg59
 

Pachet 50 X Mufa Bnc Tata Sertizabila Rg59 

Pachet 50 x Mufa BNC Tata sertizabila RG59. Pachet 50 de mufeABNC tata, pentru sertizare pe cablu RG59 A A Pentru sisteme de supraveghere video CCTV. Se foloseste un cleste special pentru mufare corecta.


 
Imagine Set 10 Buc - Bnc Tata + F Mama
 

Set 10 Buc - Bnc Tata + F Mama 

Set 10 Buc - BNC Tata + F Mama. Set 10 Mufe BNC Tata si 10 Mufe F Mama A A Aceste mufe sunt conectori care indeplinesc cele mai importante cerinte: A a posibilitate usoara de conectare/deconectareA a Conexiune impermeabila, montare usoara/rapida a rezistenta superioara la tensiune mecanica A